• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti/Informer

20.02.2019

10:56

HOROR U NEGOTINU! Očuh (75) podvodio pastorku (15), devojčica zadovoljavala starce ZA SITNE PARE!

Vesti

HOROR U NEGOTINU! Očuh (75) podvodio pastorku (15), devojčica zadovoljavala starce ZA SITNE PARE!

Podeli vest

Više tužilaštvo u Negotinu zatražilo je od Krivičnog veća Višeg suda u tom mestu da se Ljubiši K. (72), iz sela Aleksandrovac, izrekne jedinstvena kazna od 16 godina zatvora zbog obljube nad maloletnim licem i trgovinom ljudima. On se tereti da je svoju pastorku B. V. (15) najmanje pet godina primoravao na seksualne odnose i podvodio je za novac

- Ljubiša K. se tokom saslušanja branio da on nije očuh već otac maloletnice, zbog čega smo uradili DNK analizu - saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Međutim, ti rezultati su pokazali da Ljubiša K. i B. V. nisu ni u kakvom krvnom srodstvu. Takođe, posle deteljne analize, koja je obavljena u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, ustanovljeno je da je očuh maloletnice u potpunosti bio svestan svojih postupaka.

PODIGNUTA OPTUŽNICA! Osnovci iz Zaječara optuženi za SILOVANJE, DEVOJČICE UCENJIVALI I PRIMORAVALI NA ORALNI SEKS!

Istovremeno, N. M. (71), iz Zaječara, jedan od staraca kojem je maloletnica podvođena, priznao je krivicu i posle dogovora sa Tužilaštvom osuđen ja ne godinu dana robije. On je potvrdio da mu je Ljubiša K. za novac podvodio pastorku, koja ga je oralno zadovoljavala.

- Sumnjala sam da se nešto dešava - ispričala je majka maloletnice.

- Sasvim slučajno sam čula supruga kako sa N. M. o nečemu priča i traži mu 100 evra, navodno da bi platio struju. Onda sam ga čula kako kaže: "Dobro, daćeš mi sada 6.000, a kada primiš penziju još pet hiljada dinara."

Prema rečima ove žene, kada su otišli u Zaječar, Ljubiša K. je svoju pastorku odveo do auta u kome ih je čekao N. M. i tu je ostavio.

NIGERIJAC SILOVAO DEVOJKU (19) NA VOŽDOVCU! Stavio joj nož pod vrat i uvukao u kuću! POLICIJSKA POTERA U BEOGRADU!

- Pitala sam muža zašto ostavlja dete sa N.M. a on mi je kazao da će tu da joj bude toplo dok mi završimo poslove koje imamo po Zaječaru - kazala nam je majka.

- Rekla sam mu da to nije u redu da dete ostavlja sa starijim čovekom, ali mi je on kazao da nemam nikakav razlog da sumnjam da će se mojoj ćerki desiti bilo šta loše.

Devojčica je prošlog februara policiji ispričala kako ju je očuh, otkada je napunila devet godina, primoravao na seksualne odnose. Tada je ispričala i da ju je podvodio za novac svom poznaniku N. M. Kazala je da je to trajalo pet godina, pre nego što je sakupila hrabrost da to prijavi.

BRUTALNO SILOVAO DRUGARICU SVOJE ŽENE! Došla je da prespava kod njih, a onda je on ušao u njenu sobu s pištoljem i SPUŠTENIH PANTALONA!

Majka devojčice ispričala je i da je jednom zatekla svog muža navodno kako pokušava da ubedi svoju pastorku na oralni seks.

- Moj suprug je ležao u krevetu, a moja ćerka je sedela na fotelji - kazala je žena.

- Ja sam spavala u drugom krevetu i nešto me je probudilo u toku noći. U polumraku sam videla šta se dešava, ustala sam i upitala supruga da li je on normalan i da li zna šta čini. Međutim, Ljubiša mi je kazao da ništa nije uradio i da mi se svašta pričinjava.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59