• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

27.07.2019

23:30

(FOTO) UŠLA U KASARNU, SKINULA SE GOLA I POPILA OTROV?! Vojnik ostao u šoku! Pored leša nađeno 80.000 dinara i tri torbe!

Vesti

(FOTO) UŠLA U KASARNU, SKINULA SE GOLA I POPILA OTROV?! Vojnik ostao u šoku! Pored leša nađeno 80.000 dinara i tri torbe!

Podeli vest

Olga K. (65) pronađena je mrtva i bez ikakve garderobe na sebi u nekadašnjem vojnom objektu, a pored tela su bile bočice otrova za uništavanje biljaka

Leš Olge K. (65) pronašao je juče oko 10 sati jedan vojnik u napuštenom objektu nekadašnje kasarane u Beloj Crkvi. Sumnja se da je žena izvršila samoubistvo otrovavši se herbicidima.

Kako se saznaje, vojnika koji je pronašao telo dodatno je šokiralo to što je Olga K. bila potpuno naga.

- Na telu nije bilo vidljivih povreda koje su nanete nekim oružjem, kao ni podliva ni modrica koje bi ukazivale da je u pitanju zločin - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor, napominjući da istragu zajedno sprovode tužilaštvo i vojna policija.

Objekat u kojem je leš pronađen odavno je napušten, a vojska se nalazi samo na ulazu kako bi obezbeđivala svoju teritoriju.

LEŠ ŽENE PRONAĐEN U NAPUŠTENOJ KASARNI! Užas u Beloj Crkvi!

- Policija je nedaleko od bivše kasarne pronašla i Olgin bicikl, takođe u ograđenom delu vojnog objekta. Ispitaće se kako je žena uopšte uspela da se doveze do tamo, a da je niko ne vidi. Pored njenog tela bile su bočice a otrovom za uništavanje biljaka, pa se sumnja da je izvršila samoubistvo - dodaje sagovornik.

Takođe, pored leša nađena je i veća količina novca.

- Čula sam da je kod sebe imala oko 80.000 dinara. Ona nikada nije nosila sa sobom novac u kešu, posebno ne toliki iznos. Ne znam kako je i zašto završila u kasarni, a posebno sam šokirana zbog činjenice da nije imala garderobu na sebi - ispričala je rođaka preminule.

Policija će proveriti da li je nesrećna žena pre dolaska u kasarnu podigla sav novac koji je imala na računu.

- Pričala je da ima neke zaostatke u penzijima koji je trebalo da joj budu vraćeni. Moguće da je to taj novac koji je pronađen - kazala je rođaka Olge K.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17