• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Đukanović

16.09.2022

19:59

POŠTOVANI PRIJATELJI, SRBIJI JE POTREBAN MIR! Đukanović: Apelujem na sve, sutra nemojte šetati!

printscreen

Kolumne

POŠTOVANI PRIJATELJI, SRBIJI JE POTREBAN MIR! Đukanović: Apelujem na sve, sutra nemojte šetati!

Podeli vest

Poštovani prijatelji, Srbiji je preko potreban mir. Nikakvi sukobi, tenzije, međusobna obračunavanja građana, ništa od toga nam nije potrebno, piše u svom autorskom tekstru narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović

- Zaista, apelujem na sve one koji su nameravali da sutra šetaju, da li kroz podršku Prajdu ili kao protivnici Prajda, da to ne čine i da poštuju odluke države o zabrani. Ovi prvi neka svoje druženje organizuju unutar neke hale ili ograničenog prostora i ljudski ih molimo da ako vole Srbiju jednostavno ispoštuju odluku države. Ovi drugi nema nikakve potrebe da idu i da love po gradu homoseksualce, jer time prave užasnu štetu ovoj državi, a sa druge strane Patrijarh Porfirije je na prošlonedeljnom molebanu jasno stavio do znanja da se Crkva protivi bilo kakvom nasilju.

Crkva nije blagoslovila nikakva okupljanja za sutra, te oduda i molba da se ne obmanjuje javnost da postoje nekakve litije, jer litiju mora Crkva da blagoslovi i svakako bi sveštenstvo, pa i episkopi, stali na čelo takve litije. Crkva ne može da blagoslovi šetnju sa raspopima i lažnim misionarima što se takođe mora istaći. Otuda, ako volite Srbiju, ostanite kod svojih kuća ili iskoristite pametno vreme da provedete sa svojom porodicom. 


Jedina prava ponosna svečanost sutra će biti promocija novih oficira Vojske Srbije. Ne dozvolite da se tako lepa manifestacija pokvari sa nametnutom temom kao što je Prajd, jer ta tema nam je ubačena da se oko nje svađamo i pravimo nerede u momentima kada nam se u izgled stavljaju neverovatni izazovi u vezi sa Kosovom i Metohijom. 


Svako dobro od Gospoda svima i da subota prođe bez tenzija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Lako je tebi .. imas dve plate .. ko zna sta si muljao u lutriji srbije .. Hocu i ja 2 plate .. kapiras?

retardi šta mislite koliko INT

pre 1 godinu

Pomaži Đuka, velika je muka ???

Dragi

pre 1 godinu

Poštovani Đuka, molbu si uputio na pogrešnu adresu. Prava adresa je Aleksandar Vučić. Ako je Vučić omogućio i dozvolio da Ćuta, Boškić, Nogo, Manojlović, Zelenko i mnogi drugi nekažnjeno blokiraju autoputeve, mostove, saobraćajnice, kad god im se prohte...zašto to isto ne bi mogli sutra i pederi. Neka šetaju i nek vas maltretiraju barem 7 dana.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17