• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.03.2017

23:57

RAMA PRAVI VELIKU ALBANIJU: Bez Albanaca nema Makedonije!

Politika

RAMA PRAVI VELIKU ALBANIJU: Bez Albanaca nema Makedonije!

Podeli vest

Premijer Albanije Edi Rama rekao je da albanski jezik nije jezik neprijatelja već državnotvornog naroda u Makedoniji i dodao da bez Albanaca nema Makedonije

"Gospodine Ivanov, albanski jezik nije jezik neprijatelja, već državotvornog naroda Makedonije. Bez Albanaca nema Makedonije dragi predsedniče", napisao je Rama reagujući na odluku predsednika Makedonije Đorđi Ivanova da ne dodeli mandat za formiranje Vlade lideru SDSM Zoranu Zaevu.

LIDER SRBA U MAKEDONIJI STOILKOVIĆ ZA INFORMER: NATO hoće krv, Zaev je šiptarski plaćenik!

Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov je danas odbio da dodeli mandat lideru SDSM Zoranu Zaevu, iako je dokazao da ima parlamentarnu većinu, navodeći da nema nameru da mandat poveri čoveku ili partiji koja u svom programu "ima platformu za rušenje državotvornosti i unitarnosti" Makedonije. 

"Neću odstupiti od tog stava", izjavio je Ivanov, a zatim se obratio međunarodnoj zajednici i zatražio od njih da osude i odbace ovu, kako je rekao, platformu strane države, dodajući da su ovo ozbiljni trenuci za državu i da svako mora da se ponaša odgovorno.

POLITIČKA DRAMA U MAKEDONIJI NA VRHUNCU! Ivanov: Ne mogu da dam mandat Zaevu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 7 godina

nece ni biti albanaca sve ce to komrad pocistiti.\n

Lazar

pre 7 godina

Sada je pravi trenutak da se RESI siptarsko pitanje na balkanu. Kosovo i metohija za Donalda Tramps nema interes veliki evropa je podeljena . Vojska srbije treba samo da ugje I zavrsi posao.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija