• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2018

17:11

(FOTO) ONI DIREKTNO RADE U KORIST ŠIPTARA! Opoziciona neodgovorna banda je GLAVNI KRIVAC za današnje događaje u Gazivodama!

Politika

(FOTO) ONI DIREKTNO RADE U KORIST ŠIPTARA! Opoziciona neodgovorna banda je GLAVNI KRIVAC za današnje događaje u Gazivodama!

Podeli vest

Apsolutni katalizator današnjih događaja na severu KiM su raspala srpska opozicija, Sava Janjić, Rada Trajković, Sonja Biserko i njihovi pajtaši

Dok je pomenuta banda ponavljala Vučiću "nemoj ni oko čega da se dogovaraš, videćemo za sto godina kad se promene prilike u svetu", šiptari su su to shvatili kao "predsednikove vezane ruke" i jasan signal za otimačinu Kosova!

Jer šta drugo da pomisle, nego kad nećete dogovor, sad ćemo sve da vam otmemo, a narod da proteramo!

Upadom do zuba naoružanih pripadnika ROSU i šetnja i vožnja čamcem predsednika lažne države Kosovo pokazuje jasnu nameru Albanaca da oduzmu sve ono što pripada Srbima na Kosovu i Metohiji.

VRHUNAC BEZOBRAZLUKA MAJE KOCIJANČIĆ! Đurić: Kao da smo mi napali sami sebe, PA POZIVA OBE STRANE NA UZDRŽANOST!

I sad je jedina opcija koja Vučiću ostaje - rat, pošto pregovora nema. A da li iko od opozicionih nesrećnika misli na narod?! Opoziciona neodgovorna banda je kampanjom protiv Vučićevog plana, napravila kampanju kojom su direktno ugroženi životi naših ljudi na Kosovu!

SRBI PODIGLI BARIKADE KOD ZUBINOG POTOKA: Specijalci ROSU više neće moći na Gazivode!

I dok se šiptarski lideri međusobno se utrkuju ko može i sme da bude što radikalniji prema SrbimaSava Janjić podržava Kurtijev protest, unitarno Kosovo i zastave Albanije!

Predsednik opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, poručio je da je današnji protest za odbranu "Republike Kosova" i protiv Hašima Tačija, koji "ugrožava kosovsku nezavisnost".

Foto: printscreen

Protesti u Prištini

Za to vreme Sava Janjić osim što besni što se protestu njegovih pajtaša ne daje maksimalno na značaju, tvituje protiv srpske Vlade kako ništa ne čini po pitanju zaštite srpskih manastira na KiM.

 

 

Janjićeve nebuloze je odmah demantovao Marko Đurić na svom Tviteru, dajući svima jasno na znanje da Janjić ne govori istinu. 

 

 

(UŽIVO) DRAMA NA KiM! Preostali specijalci ROSU se povukli sa severa Kosova, Srbi u pokrajini se okupljaju na više lokacija, VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI U 21h!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ppp

pre 5 godina

Opozicija se i dalje bori za ono za sta se borila dok je bila na vlasti. Vuk je dao nezavisnost Kosovu 2008. godine.

dejana

pre 5 godina

Veštačko jezero i hidrocentrala su strateški energetski resursi Republike Srbije na severu Kosova, ne mogu nam oteti ono sto je nase

Markoni

pre 5 godina

Nema više smisla šta rade albanci, stvarno.

Diksi

pre 5 godina

Ko nije verovao sada može da se uveri koliki je Sava Janjić izdajnik.

momir

pre 5 godina

Nemoguce da niko od stranih posmatraca nije video sta se radi na KiM sa nasim stanovnistvom.

katarina

pre 5 godina

Njihovim divljanjima nema kraja, unistavaju sve sto je srpsko.

Dragan

pre 5 godina

Sava Janjić najveća izdaja !!! Kako ga nije sramota da jos uvek nosi mantiju, kad svi znamo čime se bavi i da je izdao svoj narod.

Milica Milicic

pre 5 godina

Opozicija doprinela losim desavanjima na KIM.

Milica Milicic

pre 5 godina

U vreme kafa treba da budemo jedinstveni opozicija stvara probleme.

Slavica

pre 5 godina

Srbija se bori i borice se za ono sto je nase.Ne mogu uzeti ono sto pripada nama.

MarijaFenix

pre 5 godina

Postovani Savo , kako cete pred Boga sa lazima umesto istine. Gde se denula istina koja je satkala duh kao najfinija svila , koja neiskvarena ,meka i bela prosara telo koje je u grehu svojemu. Gde ce ti dusa brate Savo jednak medju jednakima.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17