• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2019

20:52

ŠOK U PRIŠTINI! I VESELJI POZVAN U HAG! Predsednik kosovske skupštine ide pred Specijlani sud!

Politika

ŠOK U PRIŠTINI! I VESELJI POZVAN U HAG! Predsednik kosovske skupštine ide pred Specijlani sud!

Podeli vest

Poziv Specijalnog suda za ratne zločine OVK upućen je i aktuelnom predsedniku kosovske skupštine i lideru DPK Kadriju Veseljiju, objavila je prištinska "Gazeta Blic"

To tvrdi poslanik Inicijative za Kosovo Miljajim Zeka. On kaže da je poziv Veseljiju stigao u Prištinu, ali da ne zna da li ga je Veselji već primio.

"Ne znam da li je poziv uručen Kadriju Veseljiju. Ali poziv iz Specijalnog suda je stigao u Prištinu", rekao je Zeka.

"Gazeta Blic" navodi da je pokušala tokom dana da dobije komentar iz Veseljijevog kabineta ili njegove stranke, ali da niko nije bio spreman da odgovori. 

ADVOKAT POTVRDIO: Ljuštaku i Mustafa sutra redovnom linijom lete u Hag

Veseljijevi politički savetnici rekli su da neće kometarisati Zekine navode, dok većina zvaničnika DPK nije bila dostupna.

Zeka tvrdi da poziv može da očekuje i predsednik Hašim Tači, te da je on već angažovao advokate.

"Sud je napravljen isključivo za Hašima Tačija, a ne za vas (novinare) ili mene. Može on da napravi i 100 dogovora sa Srbijom, ali neće pobeći od Specijalngo suda", rekao je Zeka.

Dodao je i da je Tači dva ili tri puta imao kontakta sa predstavnicima Specijalnog suda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleks

pre 5 godina

Ma sve je to farsa, oslobodice ih kao sto su oslobodili gotovinu i orica, vratice se kao heroji, stvarno smo mi Srbi naivan narod....

Sava

pre 5 godina

Svi će biti oslobođeni kao Orić i oni Ustaški koljači.

mica

pre 5 godina

Sud je napravljen da bi oslobodio zlocince. Zivi bili pa videli.

ludi milojko

pre 5 godina

E "ide", ma to je samo mali pritisak na Haradinaja posto je poceo da se "ponasa" i prema svojim mentorima, pati covek od kompleksa velicine, pa da mu kazu da mnogo ne "se..." i da se drzi plana koji su mu mentori zacrtali inace.....

arsa

pre 5 godina

Шиптари у Хаг иду да би, као награду за савезништво, од ткз суда, добили амнестију за све злочине почињене на КИМ.Тако да нема места ликовању срба јер шиптар радо иде у Хаг.Тиме их тај суд аменстира и скида са потернице које је Србија предала Интерполу.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17