• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

25.01.2019

18:05

ŠEF ODBORNIČKE GRUPE SNS MIRKOVIĆ: Po programu koji nudi Đilasov savez, doživeće još ubedljivi poraz!

Politika

ŠEF ODBORNIČKE GRUPE SNS MIRKOVIĆ: Po programu koji nudi Đilasov savez, doživeće još ubedljivi poraz!

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda tvrdi da su lideri Saveza za promene danas pokušali da "jeftinim trikom skrenu pažnju građana s nasilja i govora mržnje koje podržavaju", čime je komentarisao sastanak predstavnika SzS posvećen zahtevima s protesta "1 od 5 miliona"

Navodeći da po programu koji su danas ponudili, a koji se, kaže, svodi na to da sve koji misle drugačije treba vešati ili zatvoriti u logor, Mirković kaže da će na sledećim izborima, kad god budu održani, doživeti još ubedljiviji poraz.

U saopštenju za medije on podseća da je reč o ljudima koji su poznati po nadimku 20%, "jer su toliko procenata uzimali za sebe od svake finansijske transakcije, koji su gradu Beogradu ostavili dug od 1,2 milijarde evra, a koji je prepolovila ova gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom, koji su roditeljima duplo naplaćivali vrtiće i na taj način oštetili 15.000 porodica...". 

Šta o njima i njihovoj vlasti misle građani, najbolje su pokazali rezultati izbora na kojima su bili ubedljivo poraženi, naveo je Mirković i dodao da niko kome je istinski stalo do Beograda i Srbije neće i ne želi da glasa za politiku pretnji, mržnje i nasilja za koju se zalažu Ðilas, Jeremić, Obradović i Trifunović.

Predstavnici opozicionog bloka oko Saveza za Srbiju nisu danas formulisali odgovor na zahteve koji su im upućeni sa poslednjeg protesta u Beogradu, prošle subote.

Dogovoreno je samo da se razgovori nastave, a u saopštenju Dveri se navodi da će sa platformom u odgovoru na zahteve protesta izaći "u narednom periodu".
 

ĐILASOV SAVEZ HOĆE DA PRAVI "UGOVOR S NARODOM", KAO DINKIĆ NEKAD, DA MOŽE NESMETANO DA PLJAČKA SRBIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Još jedan poraz u nizu,nikada im nije dosta blama.

Ljuba

pre 5 godina

Srpska opozicija je jedinstvena u svetu! Otkad je sveta i veka posao opozicije je da trazi izbore, jedino srpska opozicija izbegava izbore! Pa, ko je ovde lud?!

star

pre 5 godina

Dobro ste rekli gospodine Mirkoviću, na bilo kojim sledećim izborima opozicija će pretrpeti pravu katastrofu, da neće biti svesna šta ih je snašlo.

Marko

pre 5 godina

Ovakva politika Đilasa će dovesti do toga da opozicija nestane,vlada radi svoj posao odlično i cuti,nema vremena od posla da se prepucavanja sa tajkunima !

ninocka

pre 5 godina

Đilas i njegovi pajtosi nikada neće skinuti ljagu sa svog imena nakon onoliko uvreda i ponižavanja ženskog roda.

Nemanja

pre 5 godina

Smatram da trenutno Opozicija nema pravilnog uspostavljenog programa, I ideologije. Kao takva, minimalne su šanse da pobedi na izborima.

Nk

pre 5 godina

Djilasov savez je sam po sebi propao od osnivanja

Goran

pre 5 godina

Djilasov savez nudi program nasilja nad zenama. Ubedljivo ce da izgubi jer bez zena nema ni pobede!

vasic

pre 5 godina

Djilasovci su svojim bahacenjem sami sebe osudili na propast. Mislim da sus e definitivno smucili narodu.

Voja

pre 5 godina

Ako misle da vode državu ovako kako se ponašaju, neće daleko dogurati.

Maja

pre 5 godina

Slazem se sa Mirkovicem, opozicija sve vise srlja

milan

pre 5 godina

Nemaju oni sta da ponude narodu , jos uvek smisljaju kako da obrlate narod da glasaju za njih.

Danilo

pre 5 godina

Uvek su izbori ti koji daju jasnu sliku i tu nema dileme. Tako je bilo tako ce i biti

Mica39

pre 5 godina

Posle Trifunovicevog ponizavanja zena, svaku zenu, koja glasa za istog tog Trifunovica i Djilasa, treba da je sramota; u najmanju ruku!

Nale

pre 5 godina

Opozicija zivi poraz.To sto oni rade jeste izrazavanje sopstvenog nezadovoljstva .

Miki

pre 5 godina

Niko nije lud da na vlast vrati one koji pozivaju na nasilje!

Andrija

pre 5 godina

Đilas i ostatak ekipe nemaju nikakav program, niti imaju da ponude nešto novo građanima, a što već nisu pokušali da ostvare dok su bili na vlasti. Narod je video da su oni gomila nesposobnjakovića koja ne može ovoj zemlji i narodu doneti išta dobro.

Miki

pre 5 godina

Zato ce i bojkotovati izbore jer znaju da ne mogu da prodju cenzus.

Milos

pre 5 godina

Djilasova politika se zasniva na prostakluku, vredjanju gradjana a narocito gradjanki, pravljenju cirkusa i izazivanju nemira. Srbiji takvi ljudi ne trebaju.

peki

pre 5 godina

Djikijev saves dozivece debakl na izborima ako ih predsednik Vucic raspise.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Ne znam ko normalan moze da pidrzava Savez za nasilje i silovanje, moze da ostane neutralan, i to je ok. Ovo se narocito odnosi na zene!

Tifani Rok

pre 5 godina

Opozicija bi ponovo da pljačka državu i manipuliše narodom...Shvatiće ubrzo da je tome došao kraj!

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija