• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.05.2019

18:34

NEBOJŠA STEFANOVIĆ O OPOZICIJI: Žele samo da steknu političke poene, neki u Briselu, a neki kod kuće!

Politika

NEBOJŠA STEFANOVIĆ O OPOZICIJI: Žele samo da steknu političke poene, neki u Briselu, a neki kod kuće!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas kao licemerne ocene lidera Saveza za Srbiju da Aleksandar Vučić ne želi dijalog sa njima

On je dodao, kako su se, kako primećuje, do pre nekoliko dana utrkivali ko će prvi da kaže da sa Vučićem nema dijaloga, da on mora da ode i da je to jedino što od njega očekuju, kao i da ih ne interesuju razgovori u parlamentu.

On je u izjavi za Tanjug rekao da je pre tačno mesec dana Dragan Ðilas izjavio tokom gostovanja na jednoj televiziji da ne želi dijalog sa Vučićem, jer on,kako je tada rekao, nije nadležan za njihove zahteve, kao i da je Jelena Anasonović rekla kako nema razgovora sa Vučićem, a da je "njihov saborac" Boško Obradović u utorak "okrenuo ploču" i na društvenim mrežama napisao da Vučić neće da razgovara sa opozicijom u Srbiji.

- A kada je Aleksandar Vučić rekao da dijalog treba da se vodi na jedinom logičnom mestu, a to je parlament, usledila je čitava lavina reakcija koja se suštinski svodi na to da je Savez za Srbiju poručio građanima da njih bilo kakvi razgovori u Narodnoj skupštini ne interesuju - primetio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, lideri SzS jasno su poručili da se neće odazvati na poziv predsednice parlamenta Maje Gojković od 12. aprila, a to su potvrdili i time što se kasnije nisu pojavili na razgovorima.

-Najnovije izjave lidera Saveza za Srbiju kako tobože Vučić ne želi da razgovara, a oni žele, služi verovatno kako bi se stekli neki politički poeni. Neki u Briselu, a neki kod kuće - rekao je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Opozicija ne traži ništa, ali ništa ni ne nudi.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17