• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

29.05.2019

18:10 >> 22:16

(FOTO/VIDEO) SUD U SEVERNOJ MITROVICI ODLUČIO: UHAPŠENI SRBI PUŠTENI DA SE BRANE SA SLOBODE!

Politika

(FOTO/VIDEO) SUD U SEVERNOJ MITROVICI ODLUČIO: UHAPŠENI SRBI PUŠTENI DA SE BRANE SA SLOBODE!

Podeli vest

Pred osnovnim sudom u severnoj Mitrovici završeno je saslušanje Srba koji su juče uhapšeni u Zubunom Potoku

Kako Informer saznaje sudija je doneo odluku da se uhapšeni Srbi brane sa slobode.

Šestoro uhapšenih su osumnjičeni, da su navodno, ometali pripadnike ROSU, tokom jučerašnjeg upada na sever KiM.

- Odbijeni su navodi tužioca da su oni počinili dea koja su im stavljali ma teret. Po mom mišljenju, sve ovo je bilo da bi se opravdala tortura police, rekao je Informeru advokat Miro Delević.

Foto: A.G.

Miro Delević

Tužilac koji je albanske nacionalnosti, tražio je određivanje pritvora. Kako saznajemo od izvora iz suda, svi uhapšeni imaju vidne povrede po glavi u drugim delovima tela.

Foto: A.G.

Zgrada suda u Severnoj Mitrovici

Nakon pauze, saslušano je još nekoliko uhapšenih a zatim je sudija odlučio uhapšeni Srbi budu  pušteni da se brane sa slobode.

Foto: A.G.

 

Porodice čekale uhapšene Srbe 

Članovi porodica uhapšenih Srba su stajali ispred Osnovnog suda čekajući odluku sudije.

- Da li su nešto jeli? Jeste li ih videli? Kako izgledaju? Molim vas, recite mi bilo šta, govorila je jedna žena policajcu ispred suda.

Trojica Srba iz suda prevezeni u KBC

Trojica od šestorice uhapšenih Srba, koji su saslušavani danas u Osnovnom sudu u severnoj Motrovici, prebačeni su u KBC jer su se žalili na bolove zbog povreda koje su zadobili tokom jučerašnjeg hapšenja od strane pripadnika ROSU.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

Da je od reci ,Vucic Aleksandar bi podneo ostavku ,posle ovakvog reagovanja na sve ove dogadjaje oko KiM.Prestani zamlacivati taj ubijen u glavu narod srpski ,kojem jos uvek propagirate jugoslovensku demagogiju i doktrinu .Sram vas bilo.

nikromano6

pre 4 godine

kazu da ih neko tera kuci preko sare,,i uzima im na granici licne karte,,e sledeci put ce biti srecni ako i stignu do granice,a jurice ih bas ovi koje mlate,na pravdi boga,,uvek su jaki na goloruk narod a kad krenu srbi,,od jedne akcije ih ostane 43 na ledini,,

ALO

pre 4 godine

Ostala Srbija zbog Kosova i mogućeg rata i bez folksvagena i bez aviona... Večernjilist.hr 600 RADNIH MJESTA Evo zašto je baš Zagreb odabran za tvornicu dijelova za avione - ovako će izgledati

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija