• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2019

14:21

JE*EŠ KOSOVO, JA UŽIVAM U BRČKANJU! Ovako se Đilasov lider sa KiM bori za bolji život Srba!

Politika

JE*EŠ KOSOVO, JA UŽIVAM U BRČKANJU! Ovako se Đilasov lider sa KiM bori za bolji život Srba!

Podeli vest

Jedan od Đilasovih lidera sa Kosova i Metohije Marko Jakšić, koji je propušta priliku da napadne legalno izabrane predstavnike Srba na KiM, danas je na Tviteru pokazao kako on zamišlja borbu za južnu srpsku pokrajinu


Dok srpski narod na KiM strepi od novog terora šiptarskih specijalaca njihovih oružanih upada, Đilasov pulen na Tviteru kači fotografije sa letovanja, dok se brčka u bazenu uz poruku: "Težak život".

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kurta

pre 4 godine

A gde se vi sektasi lopovski brckate seme vam se zatrlo. Ojadiste i opljackaste sve. Vucicevicu godzilo, gfe se ti banditu brckas, lopove gubis sporove na sudu. Nista bolji od tebe nije i tvoj gazda radikal.Eno mu ga Klinton u Pridtini pa nek mu da 2 mil.dolara. pidite o tome stoke izdajnicke. Laxove i smradu. Svinjoformer jebo te ko te naoravi takvog ruznog i glupog. SEKTASI I SENDVICARI. Javi Vucicu da ga ceksju u Pridtinu da ga Klinton potapsa i.pomaxi lopuze belisvetske i izdajnicke. Vi ste jevsli msjlu na Kodovo i Srbiju unidtili . Bagro lopovska i kriminalna. Ajde picko objavi konentar. Sve su drugi krivi vi ste patriote lopovi jedni. Mars u pm.

Izaberi buducnost u opljackano

pre 4 godine

Vi se borite za kosovo. Stoko bezrepa sve opljackadte i jebaste majku na narod na Kosovu. Sve nepismenjaci u rezimu gde god se okrenes sve ruzne i lopovske SNS njuske. Javite Vucicu ceka ga Klinton u Pristini da ga pomazi po usnama.ovaj bombe a radikal.2 mil.dolara nasih para Klintonu. Bolesno! Vi ste bre za dozivotnu robiju. Bice i yoga ovo zlo nece navek. Izdajnici i lopovi. Ko je godzilo ubio.Olivera i onu zenu na nsplstnoj.rampi. sta ce kriminalci sa severa kod svog sefa u bg o tone pisi Vucicevicu. Gubis sporove i placas kazne od narodnih para rugobo. Doci ce ti kraj svima vama u tom klanu. Objavi godzilo konentar i ne jefi gov...i ne lazi ovaj opljackani narod. Je..te Jaksic i Djilas koji vam.je nocna mora.

Srbin sa KiM

pre 4 godine

Mozete da mu popusite kurac svi. On je za Kosovsku Mitrovicu uradio vise nego sto ce i jedna budala iz informera i ove vlade ikad uraditi. Sram vas bilo da blatite coveka. Svakome po zasluzi ce biti jednog dana kada se ova zemlja dovede u red.

Radenko

pre 4 godine

Hocete da kazete da Marko Djuric nece ici na more ove godine....??? Znaci covek ne sme da ode na more deset dana... Nije mi jasno... Ljudi da li imate mozga

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17