• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

06.12.2019

19:10

ŠIPTARIMA NIJE JASNO DA JE VREME SRBA KOJI ĆUTE O LAŽIMA ZAUVEK PROŠLO! Vulin: Račak je zločin prema istini i laž!

Politika

ŠIPTARIMA NIJE JASNO DA JE VREME SRBA KOJI ĆUTE O LAŽIMA ZAUVEK PROŠLO! Vulin: Račak je zločin prema istini i laž!

Podeli vest

Ministar odbrane Alekasandar Vulin u današnjem je saopštenju za medije, a reagujući na krivičnui prijavu Prištine protiv predsednika Aleksandra Vučića, ponovio da je Račak laž, a da se Albanci i dalje prave da im to nije jasno

- Šiptarima nije jasno da je vreme Srba koji ćute o lažima u Račku zauvek prošlo. I pošto vole da se prave da ne razumeju srpski, da im ponovim - Račak je laž, teroristi iz OVK pobijeni u borbama sa snagama reda, mrtvi su presvlačeni u civilnu odeću, komadanti OVK su javljali komadni da su razbijeni i da imaju velike gubitke, leševi terorista su za prikazivanje kamerama i Vokeru sakupljani i dovlačeni sa drugih položaja, na mestima koja su obišli istražni organi pojavljivali su se leševi tek kada bi došao Voker i doveo kamere -  izjavio je ministar odbrane.

 

TRIFUNOVIĆ I GLIŠIĆ RAZMENILI TEŠKE OPTUŽBE! Sergej hteo i da se BIJE, BURNO U SUDNICI U UBU!

On je dodao da je finski patolog Helen Ranta, koja je istraživala Račak, napisala knjigu u kojoj kaže da su na nju vršeni pritisci da menja izveštaje.

- Laž o Račku je toliko velika i neodbranjiva da je Hag izbacio taj predmet iz suđenja Slobodanu Miloševiću. Laž o Račku je poslužila kao opravdanje da NATO ubije preko 2.500 civila i vojnika prilikom agresije na Srbiju a danas služi da se opravdaju šiptarski zločini u Starom Grackom, Goraždevcu, Livadicama, martovskom pogromu 2004, Žutoj kući i svim stratištima Srba za koje niko nije odgovarao - naveo je Vulin.

A Albancima je u saopštenju poručio: "Vučić Vam je rekao istinu, evo i ja je ponavljam, i svaki slobodan Srbin će Vam je ponoviti. Račak je zločin prema istini i laž".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Kod njih je "istina" TAČKA u kojoj se seku dve laži, AMERIČKA sa ENGLESKOM ...!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17