• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2020

13:56

HITNO! MINISTAR VULIN PROZREO TAJKUNA: Ako se Đilas danas pridruži Obradoviću I JA POČINJEM ŠTRAJK GLAĐU I BIĆU SVE VREME UZ NJEGA!

Politika

HITNO! MINISTAR VULIN PROZREO TAJKUNA: Ako se Đilas danas pridruži Obradoviću I JA POČINJEM ŠTRAJK GLAĐU I BIĆU SVE VREME UZ NJEGA!

Podeli vest

Dragan Đilas je organizovao i naručio štrajk glađu Obradovića i Ševarlića. Štrajk propada pa Đilas planira da se i sam priključi nadajući se da će danju pred kamerama da plače a noću da jede. Pošto sam sit njegovih prevara i laži poručujem mu da ću, kada on počne sa štrajkom, početi i ja, ali da ću sve vreme biti uz njega da ga sprečim da još jednom prevari i slaže, izjavio je za Informer.rs ministar odbrane i predsednik PS Aleksandar Vulin


- Ja sam štrajkovao glađju u dosovskim zatvorima, radujem se što ću mu pokazati kako je kada se štrajk glađu stvarno sprovodi i neću mu dozvoliti da slaže. Moj motiv je velik i pomoći će mi da izdržim u štrajku sve dok Đilas ne prestane da laže Srbiju i počne da odgovara za sve pljačke - poručio je ministar Vulin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Napred Srbija Krusevac

pre 4 godine

Generale, pustite zutog lopova Djilasa, vi ste na stubu odbrane nase zemlje, necemo se spustati na Djilasov novo. Vi ste nas ponos, snaga ove drzave zajedno sa nasim Predsednikom Aleksandrom Vucicem. Zivela Srbija!!!

Vlada

pre 4 godine

Vulin strajkovao gladju po dosovskim zatvorima.Doticni nazovi revolucionar koji ne skida markirana odela, tesko

(FOTO/VIDEO) ŠTA SE KRIJE U 7 KESA KOJE SU DONELI BOŠKU U SKUPŠTINU? ĆEVAPI, RAŽNJIĆI, PEČENJE ILI SENDVIČI?
Politika

(FOTO/VIDEO) ŠTA SE KRIJE U 7 KESA KOJE SU DONELI BOŠKU U SKUPŠTINU? ĆEVAPI, RAŽNJIĆI, PEČENJE ILI SENDVIČI?

Lider Dveri Boško Obradović sinoć je, po odlasku novinarskih ekipa sa stepeništa ispred Doma narodne skupštine, odlučio da štrajk glađu nastavi u strogoj tajnosti odaja svog poslaničkog kluba, za razliku od kolega, samostalnog polsanika Miladina Ševarlića i poslanika SNS Aleksandra Martinovića i Sandre Božić koji su celu noć proveli pod vedrim nebom

11.05.2020

13:08

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija