• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2020

23:03

VULIN: Hajka na predsednikovog sina ne prestaje!

Politika

VULIN: Hajka na predsednikovog sina ne prestaje!

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je prisustvovao skupu koji je organizovala beogradska omladina njegove partije

Vulin je u razgovoru sa omladinom PS-a poručio da niko nikada nije toliko isprljao politiku kao Đilas i dodao da Đilas i njegovi mediji danima napadaju Danila Vučića, dete koje nikome ništa nije nažao učinilo. 

- Hajka na predsednikovog sina Danila ne prestaje. Đilasovi mediji i partije besramno pljuju dete koje nikome ništa nije nažao učinilo i koje nije prekršilo ni jedan zakon. Prijatelji osuđenih narko dilera Đilas, Tepićeva, Obradović napadaju porodicu Vučić, a borci za legalizaciju droga iz nevladinih organizacija bez i jednog dokaza optužuju, vređaju i od dece prave kriminalce. Niko nikada nije toliko isprljao politiku kao Đilas i njegovi mediji i partije- rekao je Vulin prilikom obraćanja omladini svoje stranke. 

Omladina Pokreta socijalista poziva sve mlade građane Srbije da izađu na izbore i da 21. juna podrže listu koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zato što je to jedina lista i jedina opcija kojoj je iskreno stalo da mladi ostanu u Srbiji, da rade u Srbiji i zasnivaju svoje porodice.  

Mladi Srbije ni ovog puta neće propustiti priliku da kažu da su na strani onih koji stvaraju i grade, a ne na strani onih koji mrze i ruše. 

Omladina će 21. juna pokazati da je za predsednika Vučića, da je za modernu, nezavisnu, socijalno pravednu zemlju. 

Zajedničkim radom i patriotizmom stvaramo jaku, stabilnu zemlju, iz koje mladi ljudi ne odlaze i ne beže kao što su to činili nakon 5.oktobra, kada su na vlasti bili oni koji su slagali mlade, a sreću i bogatstvo doneli samo sebi. 

Omladina Srbije čvrsto stoji uz Vučića i veruje svom predsedniku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija