• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.06.2020

13:48

STEFANOVIĆ U RAKOVICI: Važno nam je da se svaki deo Beograda ranomerno razvija (VIDEO)

Politika

STEFANOVIĆ U RAKOVICI: Važno nam je da se svaki deo Beograda ranomerno razvija (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović obišao je danas građane rakovičkih naselja Miljakovac 3 i Sunčani breg, kojima je poručio da će SNS i lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" uvek biti uz građane, osluškivati njihove želje i potrebe, kako bi oni bili zadovoljni

Stefanović je istakao da su ova naselja u opštini Rakovica dugo bila zapostavljana i da su tek u poslednjih četiri ili pet godina započeti intenzivni radovi na izgradnji infrastrukture.

Foto: SNS

- Zahvalan sam gradskoj opštini Rakovica i Gradu Beogradu, zato što su prepoznali probleme koje imaju građani Miljakovca 3 i naselja Sunčani breg. Osluškivali su potrebe građana i šta sve, u nekom prethodnom periodu, nije bilo urađeno. Ovo su primeri naselja, koja su divlje izgrađena, a u kojima polako,  urbanističkim uređivanjem, dolazi do normalnog života. Važno nam je da i deca koja žive u ovoj opštini imaju još vrtića i škola, da ljudi imaju kanalizaciju, bolji gradski prevoz i normalan život - rekao je Stefanović i dodao da SNS sluša i kritike građana, čime nisu zadovoljni i šta se još može uraditi u budućnosti.

Foto: SNS

On je poručio da je Srpskoj naprednoj stranci veoma važno da se svaki deo Beograda ravnomerno razvija.

- U Rakovici je izgrađen još jedan Dom zdravlja, a pored obilaznice i ritejl parka, urađeno je dosta na uređenju komunalne infrastrukture i otvaranju novih radnih mesta. Takođe, povećani su i kapaciteti vrtića, ali je potrebno još rada kako bi građani opštine Rakovica, svakog njenog naselja, mogli da kažu da su zadovoljni i da žive u lepoj i prosperitetnoj opštini - istakao je Stefanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija