• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2020

14:16

VUČEVIĆ: Šta bi Tadić rekao tokom duela s Vučićem?

Politika

VUČEVIĆ: Šta bi Tadić rekao tokom duela s Vučićem?

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je danas da je bivši predsednik Srbije Boris Tadić poslednja osoba koja bi trebalo da poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televizijski duel i upitao ga "šta bi pametno mogao da kaže"


- Poruka za Borisa Tadića - poštujem Vašu fascinaciju kamerama i reflektorima, Vašu neopisivu želju za slikanjem, po svaku cenu, kao i to da i dalje, u nekoj formi, postojite na političkoj sceni Srbije. Smatram da krave koje ste mazili i slikali se sa njima nisu najveći problem politike koju ste sprovodili i katastrofalnih grešaka koje ste pravili, ali mislim da ste poslednja osoba koja bi na ''slikanje'' jer tako doživljavate i televizijski duel, trebalo da poziva predsednika Srbije - naveo je Vučević u saopštenju.

On je upitao Tadića i šta bi pametno mogao da kaže na TV duelu.

- Da se branite za propuštene šanse, i to kako ste uspeli da upropastite Srbiju, da prodate Kosovo i Metohiju, da građane dovedete do ruba egzistencije?! Pa tih smešnih opravdanja smo se naslušali. Umesto što ste dva mandata molili i izvinjavali se raznim strancima, dužni ste nam bar neki konkretan, argumentovan odgovor - kaže Vučević.


Pita i šta su građani Srbije imali od, kako navodi, raznih mahinacija i kombinacija koje su pravljene u Telekomu, kada je za "direktora" slučajno postavljen njegov generalni sekretar u Predsedništvu.

- Mislim na građane, a ne na građanina Ðilasa, i vas odabrane. I dok ste, činjenica je, na ličnim računima skupljali milione i milione narodnih para, da li ste uopšte razmišljali o tom narodu - upitao je Vučević.

On kaže da je stopa nezaposlenosti u Srbiji u aprilu 2012. godine iznosila 25,5 odsto, u Vojvodini čak 27,2 odsto.

- Stopa nezaposlenosti u Srbiji u septembru 2020. godine je ispod 7,5 odsto. To je u nivou najsnažnijih evropskih ekonomija. Tako predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode Srbiju - zaključuje Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Biljana

pre 3 godine

Tadić da je pametan(a nije) ne bi više od sebe pravio budalu bez preke potrebe,napravio je milion grešaka i gafova dok je bio predsednik,ponizio i opljačkao sa svojom bandom Srbiju i šta još ima da kaže i pokaže???

Filip

pre 3 godine

Tadić nema šta da nam priča o Kosovu. On je napravio gomiliu grešaka.

Tanja

pre 3 godine

Tadic ne sme ni da se pojavi u duelu sa Vucicem.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17