• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

10:50

NESHVATLJIVO JE DA JE ČOVEK TOLIKO NESPOSOBAN DA SPROVEDE IZBORE U ŠAPCU! Malović: Maltretira ljude neprestanim izvođenjem na glasačka mesta

Politika

NESHVATLJIVO JE DA JE ČOVEK TOLIKO NESPOSOBAN DA SPROVEDE IZBORE U ŠAPCU! Malović: Maltretira ljude neprestanim izvođenjem na glasačka mesta

Podeli vest

Kao što većina građana zna ponovljeni izbori u Šapcu su održani u subotu 05.09.2020. pod izbornim uslovima koje je propisala GIK komisija i koji su dokaz onome kako Nebojša Zelenović vidi demokratiju u društvu. Svesrdno pomognut od strane Tanje Fajon i šačice evro parlamentaraca opet je obećao fer i poštene izbore i pobedu njegove koalicije, izjavio je Branislav Malović, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke

Međutim nakon prebrojavanja glasova i rezultata koji pokazuju da je Nebojša Zelenović osvojio još manji broj glasova nego na prethodnim izborima kreće se u poznati scenario pričom o neregularnostima izbora i prigovorima GIK. Prosto je neshvatljivo da je čovek toliko nesposoban da sprovede izbore u Šapcu već maltretira ljude neprestanim izvođenjem na glasačka mesta iako zna da ne postoji matematika za njegov opstanak na vlasti. Sami su napravili najsramniji pravilnik o radu biračkih odbora, primenjivali ga ceo dan i opet traže da se obaraju biračka mesta. Očigledno je da su Šapčani bili oduševljeni podrškom Tanje Fajon aktuelnom gradonačelniku i jedino nas čudi kako je izostala podrška Edija Rame na čemu će mu Zelenović sigurno ozbiljno zameriti. Ne postoji domaći ili inostrani faktor koji radi protiv interesa Srbije i srpskog naroda koji nije podržao prevejane lopove Dušana Petrovića i Nebojšu Zelenovića. Samo su svi oni zaboravili jednu stvar. Ne glasa na izborima ni Tanja Fajon ni evro parlamentarci kao ni Edi Rama. Glasaju ponosni građani Šapca koji ne žele više da gledaju lopovske falange Dušana Petrovića na čelu grada. Dva puta za nepunih tri meseca su im to jasno stavili do znanja i jedino kako Zelenović može da dobije izbore u Šapcu jeste da "nezavisni" GIK kome direktno izdaje naređenja Dušan Petrović u novi pravilnik unese odredbu da je zabranjeno glasačima da zaokruže listu pod rednim brojem 1.

Siguran sam da bi Tanja Fajon i tu odluku pozdravila i sledeće što se od nje očekuje jeste da se umeša i u izbor pobednika nove sezone rijalitija "Zadruga".

BONUS VIDEO:

NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE OVO... Da se rastopiš od nežnosti!

ŠOK! UDARILA GA STRUJA! Neverovatan snimak radnika na terenu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
anastasija

pre 3 godine

Људи гласају на изборима свесно и самовољно, наравно да не желе више да трпе терор Зеленовића и његових пајтоса, као што је један од њих Маловић.

Poslednji mohikanac

pre 3 godine

Moze Zelenovic i 100 puta da ponavlja izbore, narod ce opet reci svoje, jer je tom istom narodu dosta despotije i bahatosti poslednjeg dosovskog diktatora.

Jana

pre 3 godine

Shvatili su dobro građani Šapca da je Zelenović samo produžena ruka Dušana Petrovića i da je ovaj upravo taj koji kroji politiku i da im je za cilj bilo samo ojaditi opštinsku kasu te su stoga dobili za vikend zasluženi epilog-otišli su zanavek.

Filip

pre 3 godine

Zelenović nije u stanju da organizuje izbore, a posle okrivljuje druge za poraz.

rada

pre 3 godine

Već poznati scenario gubitnika o neregularnostima izbora i prigovorima GIK.

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija