• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2020

17:49

(VIDEO) SRAMOTNO GOSTOVANJE BORISA TADIĆA NA SARAJEVSKOJ "FEJS" TELEVIZIJI! Snishodljivo i u svom maniru zaboravio da pomene srpske žrtve i Bratunac!

Politika

(VIDEO) SRAMOTNO GOSTOVANJE BORISA TADIĆA NA SARAJEVSKOJ "FEJS" TELEVIZIJI! Snishodljivo i u svom maniru zaboravio da pomene srpske žrtve i Bratunac!

Podeli vest

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić imao je sramotan nastup na sarajevskoj televiziji "Fejs"!

Tadić je, snishodljivo i u svom maniru, zaboravio da pomene srpske žrtve i Bratunac.

NEĆU SE SKLONITI PO CENU ŽIVOTA! Tadić preko svoje portparolke poslao poruku javnosti!

Ali, zato je rekao nešto veoma sramotno.

- Doći će vreme da kao slobodniji građanin pričam o genocidu u Srebrenici - rekao je on.

On je u sred Sarajeva kukao kako je on čuvar celovite Bosne i Hercegovine. 

Ali to nije sve, vređao je Milorada Dodika i dodvoravao se Bošnjacima na televiziji Senada Hadžifejzovića.

(VIDEO) OPOZICIJA DEMOLIRANA! Profesor Milanović: Tadić, Đilas i Jeremić moraju da se sklone iz politike!

- Vučić nije iskren, i vodi opasnu politiku prema Bosni i Hercegovini - izlupetao se Tadić.

 

 BONUS VIDEO 

OVO SE NE PROPUŠTA! Tačno u 19h samo na Tvin.rs - novi izazov za novinarku Informera u emisiji OVO MORAM DA PROBAM!

MA KAKAV PREMIJER I PRIMERA! Seoske lige su zakon - UŽIVAJTE U PRAVIM ČARIMA FUDBALA!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 3 godine

Ovome treba uskratiti boravak na tlu Srbije ! Za sta se sve ljigavci prodaju ! Zbog takvih kao on trebalo nam je ovoliko vremena da se oporavimo - to je nekadasnji predsednik Srbije - koji otpad od ljudskoga roda !

Vuki

pre 3 godine

O kad ćete više da shvatite da su to štetočine? Štetočine dok su bili na vlasti, štetočine sada dok su u opoziciji. To je najveći razlog zašto su na marginama srpske politike.

Botaničar

pre 3 godine

Ovaj lik je ili pijan ko guzica, ili drogiran.Samo ga slušajte, kako prepliće. I ovo g..vno nam je bilo predsednik?!!

Lala

pre 3 godine

Ma crnogorcina place za Milom nikada ni reci nije rekao sto se diskriminisu Srbi u Cg od strane Mila djuk. Uvlaci se muslimanima, siptarima i hrvatima u zadnjicu

Smederevac

pre 3 godine

Stidim se sto je ovaj bio predsednik Srbije .

Zoran

pre 3 godine

U Hrvatskoj godinama bio nezaposlen dok se nije zaposlio na svetioniku pa neka ga tu zaposle pa ce se kazati samo koliko to vredi.

kiza

pre 3 godine

Njegovo politicko misljenje me ne zanima. Zanima me koliko je para maznuo i zasto nije u zatvoru

bb king

pre 3 godine

Tadic bi trebao da vodi racuna o oralnoj higijeni.

srdjan

pre 3 godine

Taj otpadak srpskog drustva je u istoj emisiji rekao da se zgrazava naoruzavanjem nase vojske

Milan

pre 3 godine

Mi u Republici Srpskoj samo priznajemo Vučića za lidera iz Srbije, ostale klošare(Tadić, Jeremic, Djilas) ne želimo da vidimo ni na TV a kamoli da dodju u Republiku Srpsku.

Leka

pre 3 godine

Moj komentar je da je Tadić bio i ostao teška zamlatotina na srpskoj političkoj sceni. Bakirov omiljeni lik u njegovom filmu. Ali, Srbija je odavno rekla šta misli o njegovoj vladavini i urušavanju zemlje kojom je vladao.

Penzioner

pre 3 godine

I ova beda od coveka je bila predsednik Srbije! Ovaj je sramota za svakog normalnog gradjanina Srbije! Mogao bi da se vrati odakle potice, pa neka oni vide sta ce sa njim!

milankukic

pre 3 godine

boris =juda pljuje svoj narod za saku evricaa ali dolazi zakon o poreklu imovine kad je dolazio na vlast njegov pokojni otac je dao interviju da "gresnik "ima samo 55000 hiljada evra a sadd ima vilu koja kosta 700000 hiljada odakle pare judo

Boban

pre 3 godine

Neko bi zaista morao da se pozabavi dementnim osobama.

Hipo

pre 3 godine

Eto, Srbi, to je deo opozicije koji bi da se vrati na vlast. Pazite za koga glasate.

SRPSKA

pre 3 godine

Ovo je zlo od covjeka za Srpski narod.Jedan Srbin da ovako prica ,pa zamislite sta on mora da bude koja ljiga ljudska.

gaša

pre 3 godine

Švabe sada angažuju sve bu...e samo da sruše Vučića . Ne sviđa im se razvoj događaja na balkanu...

BREŽANAC

pre 3 godine

Tadićevo poreklo je iz ustaške familije, on ne može drugačije ni da misli ni da radi, zato ga treba proglasiti državnim neprijateljem sa "titulom" prvog reda. Gubi se bre iz naše Srbije, stamoto jedna.

Spasko Imanjitz

pre 3 godine

Borish Taditz je izraelski agent koji sve vreme radi protiv interesa Srbije i srpskog naroda , recite mu da ga pozdravio Tomi , a pozdravlja ga i tajni agent Gavrilo Princip iz Sarajeva 1991 koji ima sve dokaze protiv islamskog i hrvatskog nacistickog kriminala i izetbegovicevog terorizma , tajni agent Gavrilo Princip 1991 ima potpuno legalno pravo da proglasi Nezavisnu Republiku Srpsku . Drzava Srbija je okupirana , rimskosolomonski bankar i jezuitski jevrej izraelac Rothschild je okupirao i privatizovao Kosovo i sve republike bivse Jugoslavije i postavio rimskosolomonsku krunu na zastavu Srbije i doveo Kuracdjordjewitza sa engleskog pedofilskog dvorca koji je bombardovao srpsku decu uranijomom, , americki izraelci su naoruzavali financirali naciste , ustashe, cetnike , rasiste, teroriste i ostale trojanske konje , Kuracdjordjewitze i viruse a i danas ih naouruzavaju i financiraju i tako destabiliziraju prosperitet , slobodu , ljudsku jednakost i ekonomsku nezavisnost radnicke klase i razvoj Evrope.

lala

pre 3 godine

Pa zar može neko ko se naziva ljudsko biće niže da padne?To samo njemu izgleda polazi lako za rukom.Smrad nad smradovima,ljiga ljudskog roda fuj.

Daliborka

pre 3 godine

Govno proterati u Sarajevo,tamo je i rođen ili u CG.I otac mu je takav bio.Ceo život trovao narod i studente nekom filozofijom koja ne pije vodu,branio Šešelja,bolje da ga je pustio niz vodu,da budala ne dođe nama u Srbiju. Pod hitno mu oduzeti državljanstvo,a i Pozderčiću,Zalutovca,Đjilasu,Obradoviću,Veselinovu,i svim drugim koji nisu lojalni Srbiji.Nije demokratija da psi laju protiv gazde,a imaju mnogo veću korist od nas običnih,poštenih i lojalni stanovnika naše lepe Srbije.

goranbojanović

pre 3 godine

Ako se ne varam ujak mu je Jure Francetić. Valjda je to dovoljno za objašnjenje njegovog nastupa.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija