• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2020

15:49

PETKOVIĆ: Objavljivanje slika dece Đurića - neviđena sramota!

Politika

PETKOVIĆ: Objavljivanje slika dece Đurića - neviđena sramota!

Podeli vest

Mržnja koja se preko društvenih mreža poslednjih dana izliva na direktora Kancelarije za KiM i potpredsednika SNS Marka Đurića, od malog broja ostrašćenih ljudi, prevršila je svaku meru nezakonitim slikanjem i objavljivanjem fotografije njegovih maloletnih ćerki, koje su sa ocem bile u šetnji, saopštio je danas član Glavnog odbora SNS Petar Petković

 

- Objavljena fotografija na jednom privatnom fejsbuk profilu na kojoj se vide lica ćerkica Marka Đurića praćena je najodvratnijim i najprizemnijim sadržajem mržnje - naveo je Petković.

Upitao je koje su granice trpljenja u odnosu na pojedince koji bezočno, vulgarno i primitivno napadaju i vređaju i koji je stepen tolerancije prema onima koji političku borbu obesmišljavaju napadom na porodicu, posebno decu?

- Marko Đurić, koji je i sam mnogo puta bio bezbednosno ugrožen od albanskih ekstemista, doživeo je da u srcu Beograda neko dovodi u pitanje bezbednost njegove porodice. Ovo je sramota neviđenih razmera, koja se ne sme završiti bez reagovanja nadležnih državnih organa - istakao je Petković.

- Kao roditelj i građanin, najoštrije osuđujem bolesnu nameru dotične osobe, koja ne samo da zagađuje javni prostor, nego se potpuno nedopustivo poigrava sa životima i pravima maloletne dece - zaključio je Petković u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17