• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.10.2020

17:41

RAMA JE DANAS OTVORIO USTA, ALI NE DA BI OSUDIO POKUŠAJ UBISTVA NA DECU, VEĆ... Vulin ponovo brutalan: BRANIŠ UBICE I TERORISTE, GADIŠ MI SE!

Politika

RAMA JE DANAS OTVORIO USTA, ALI NE DA BI OSUDIO POKUŠAJ UBISTVA NA DECU, VEĆ... Vulin ponovo brutalan: BRANIŠ UBICE I TERORISTE, GADIŠ MI SE!

Podeli vest

Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima. Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva srpske dece u školi u Donjoj Brnjici. Umesto toga, on hvali i brani ubice i teroriste iz tzv. OVK, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin u ergeli “Karađorđevo”, gde se danas održava manifestacija “Kup Vojske Srbije”

- Premijer zemlje koja podržava ubice iz tzv. OVK morao bi na kolenima da kleči i traži izvinjenje od pobijene srpske dece pre nego što traži da se njemu bilo ko za bilo šta izvini. Ne znam zašto napadaju Edi Ramu u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće napasti ukoliko osudi teroriste iz tzv. OVK za ubistvo i silovanje dvanaestogodišnje devojčice u selu Klečka, od strane braće Mazreku, ubica iz redova tzv. OVK.

Ne znam zašto ga napadaju u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće osuditi ako već jednom kaže da je protiv toga da se Šiptari ujedine u "velikoj Albaniji" i da razbiju još tri ili četiri države na Balkanu da bi oni stvorili svoju. Neka to kaže i eto imaće svaku podršku u Srbiji. Ne znam zašto napadaju Edi Ramu u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće napasti ako već jednom stvarno bude poželeo mir, a dotle, gadi mi se čovek koji pravi "veliku Albaniju", a govori o miru - poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbo

pre 3 godine

Rama je utripovao da ga se nešto pita, posle pobede Trampa odpriznaće ne samo tz Kosovo nego i Albaniju.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija