• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

28.12.2020

20:58

ŽAKLINA, KAKO TE NIJE SRAMOTA?! Novinarka N1 javila se da postavi pitanje predsedniku Vučiću TEK KADA JE REČENO DA NEMA VIŠE PITANJA!

Politika

ŽAKLINA, KAKO TE NIJE SRAMOTA?! Novinarka N1 javila se da postavi pitanje predsedniku Vučiću TEK KADA JE REČENO DA NEMA VIŠE PITANJA!

Podeli vest

Novinarka N1 Žaklina Tatalović napala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića tvrdeći da joj nije dozvoljeno da postavi pitanje tokom novogodišnje konferencije

Međutim, iako je na njihovom sajtu objavljeno da joj je prilika bila uskraćena, ostali novinari, između ostalih i novinarka redakcije Alo! imala je priliku da se uveri da to nije bilo baš tako kako tvrdi.

Naime, Žaklina Tatalović, koja je inače doška poslednja od predstavnika medija, je tokom cele konferencije sedela sa slušalicama na ušima, a ruku je podigla tek nakon što je žena iz press službe predsedničkog kabineta najavila kraj konferencije.

Predsednik je pre toga odgovarao na sva pitanja novinara koja su postavljena, ali se Žaklina Tatalović nije nijednog trenutka javila, niti zatražila mikrofon, iako je bila na svega metar od predstavnice pres službe predsednika Srbije koja je dodeljivala reč novinarima.

Čim je konferencija završena, Tatalovićka se setila da podigne ruku, a ceo događaj je potom predstavila kao, kako je rekla, namerno ignorisanje N1 televizije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 3 godine

Pa šta će jadnica, dok su drugi postavljali pitanja ona se domunđavala telefonom sa gazdom o tome kako da isprovociraju neki incident ili postave neko "vruće" pitanje pa pošto se nisu setili ničega smislili su da lažima (kao i uvek) sebe predstave kao progonjene i žrtve. Zaboravlja ona da će je karma stići, čak mnogo pre nego što očekuje i pitam se u koju redakciju će se prodati kad Đilas bude uklonjen od strane birača.

hahaha

pre 3 godine

koje bre tv i koja si pa ti novinarka... pa vama ni predsednik kucnog saveta ne treba da daje intervju... hostapleri jedni trazite izjavu Sorosa....

Penzioner

pre 3 godine

Ona radi kako joj gazda naredi i to je to!

Vns

pre 3 godine

Bitno je da je moj mali bradonja bio i prvim redovima.... Lepo se uvlačio i trljao svoje ručice da će ponovo dobiti pate od ovog napaćenog naroda,za svoje laganje...nema veze moj DJV ,uvek ćeš biti naše malo čedo.... Gledajući tebe ,javljaju mi se sećanja na mladost kada sam čuvao male ovčice po planini....te slatke životinjice me strašno podsećaju na tebe....oko moje šašavo...

Ljubiša

pre 3 godine

Žaklina, pa svi znamo da Vučić rado odgvori na pitanja "novinara" Ne1, i da vas, upravo to nervira, nije kao tvoj gazda, da beži od novinara i neprijatnih pitanja.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija