• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2021

09:19

I DRUGE DRŽAVE IMAJU PARE, ALI SRBIJA SE RESPEKTUJE! ZNAMO ŠTA HOĆEMO, A ŠTA NEĆEMO! Palma: Države koje proizvode vakcine žele da sarađuju sa nama zahvaljujući politici Vučića i Dačića! /VIDEO/

Politika

I DRUGE DRŽAVE IMAJU PARE, ALI SRBIJA SE RESPEKTUJE! ZNAMO ŠTA HOĆEMO, A ŠTA NEĆEMO! Palma: Države koje proizvode vakcine žele da sarađuju sa nama zahvaljujući politici Vučića i Dačića! /VIDEO/

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući u Jutarnjem programu RTV Pink otkrio da je on primio vakcinu protiv korona virusa i istakao, govoreći o broju cepiva u našoj zemlji, da i druge države imaju novac, ali da se "Srbija respektuje jer zna šta hoće, a šta neće"

- Ja  nisam video da negde, osim u Srbiji, postoje tri ponude da građani mogu da biraju koju će vakcinu da prime. I druge države imaju pare, pogotovu neke jake države u EU, ali Srbija ima respekt u međunarodnim odnosima. Srbija se repsktuje zato što zna šta hoće, a šta neće i Srbija u ekonomskom smislu je najviše napredovala u poslednjih 5,6 godina.

Foto: printscreen RTV Pink

Dragan Marković Palma

- Te države koje proizvode vakcinu hoće da sarađuju sa Srbijom, naravno najviše zahvaljujući politici predsdnika Srbije Aleksandra Vučića a moram da kažem i gospodina Ivice Dačića koji je bio ministar inostranih poslova, da je skoro ceo svet obišao. Tako da, Srbija će imati do kraja najveći broj vakcina i najviše građana će se vakcinisati u odnosu na broj stanovnika - rekao je Marković. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Naravno da hoće da sarađuju....pa niko neće da se vakciniše po Evropi....niko neće da bude pokusni zeka....osim nas,nebeskog naroda....

Zoran

pre 3 godine

E moj bato, ruska linija nije proradila dok vas izabrani covek Popovic nije dao bankarsku garanciju, to su srpske pare a on je jedan od titulara na 3 milijarde eura. Mnogi se slade i ranije od toga a ja sam gladovao i izgubio zdravlje.Vasa partija je dala sve direktore koji su sproveli prodaju ili stecaj.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17