• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2021

15:42

Jovanović: Fiksacija dela opozicije Vučićem je besmislena i štetna!

Politika

Jovanović: Fiksacija dela opozicije Vučićem je besmislena i štetna!

Podeli vest

Lider Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da je osnovna greška dela opozicije fiksacija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodao da je "besmislen i krajnje štetan" pokušaj da se svima nametne ta fiksacija


"To ludilo je na kraju poprimilo takve razmere i pomalo totalitarističke obrise da čovek više ne može da kaže ni da je vakcinacija dobro organizovana, a da ga ne dočeka salva kritika i uvreda na pojedinim portalima", rekao je Jovanović u intervju za današnji Blic, preneo je u saopštenju DS S.

Dodao je da ne pristaje na tu crno-belu sliku jer ona, kako kaže, nikada nije tačna, a ni zdrava za društvo.

Na pitanje o predsedničkim izborima, lider DS S-a kaže da lično neće imati problem da ponese odgovornost i da se kandiduje.


"Oni su jako važni jer pružaju priliku da se izdignemo iz politikantskog blata u koji smo pretvorili celokupnu političku scenu", rekao je Jovanović.

Naveo je da su DS S i POKS ideološki jako bliski i da i jedni i drugi žele promenu izbornog sistema, borbu protiv korupcije, kao i da se slažu da se mora otvoriti suštinsko pitanje monarhije i njenog ponovnog uspostavljanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija