• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SD/Informer

16.02.2021

20:35

(FOTO) VIŠE NEMA DILEME, BAJDEN NAJAVIO REŠENJE ZA KOSMET: Ono šta je poručio nije dobro, Srbija nema izbora - MORA POBEDITI!

Politika

(FOTO) VIŠE NEMA DILEME, BAJDEN NAJAVIO REŠENJE ZA KOSMET: Ono šta je poručio nije dobro, Srbija nema izbora - MORA POBEDITI!

Podeli vest

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden uputio je pismo vršiocu dužnosti kosovskog predsednika Vjosi Osmani povodom 13 godina od proglašenja nezavisnosti Kosova, u kome je poručio da cěe i ubuducěe ostati jake veze između američkog naroda i građana Kosova

Pismo američkog predsednika podelila je Kancelarija za medije Predsedništva Kosova.

- Radujemo se i jedva čekamo da sa novom vladom sarađujemo na putu Kosova ka integraciji u EU. Treba uraditi još mnogo posla na postizanju normalizacije odnosa sa Srbijom, kao i na osiguranju postizanja konačnog sporazuma uz međusobno priznanje - navodi se u pismu predsednika SAD Vjosi Osmani.

SRBE NISU SLOMILI NI OSMANLIJE, NI AUSTROUGARSKA, NI TREĆI RAJH, NEĆE NI NATO! Da se se zna, "uzalud vam trud svirači""

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ringispil

pre 3 godine

Zato su se konjokradice borile i ginule da se obostrano priznamo. Dakle njihova duboka drzava je dublja od moje septicke rupe.

Bozidar

pre 3 godine

Ovakvo pismo je mogao svako da napise i objavi na belom papiru, ali nema oficijelnog US grba bele kuce, a nema ni vidljivog potpisa predsednika Bajdena. To je objava Albanske strane nije za verovati. Sto nisu objavili forografiju originala, ako ga u opste imaju.

Sumadinac

pre 3 godine

Nece Srbiju vise niko srusiti nismo vise sami preziveli smo mnoge ratove pa ako treba i nove cemo a kao drugo vise nismo sami.Jos nesto ne zaboravite da ste stali na zulj mnogim zemnjama na svetu.

master

pre 3 godine

Predsednice Bajdenu, prvo resi probleme u svojoj drzavi pa kasnije u svetu.

Milojko

pre 3 godine

Samo lozi ove konjine siptarske..sanjajte pedercine.

Miluuin

pre 3 godine

Ima izreka;pas laje a vetar nosi.KiM je Srbija i nema šanse da je neko može trajno oteti.ako ovako nastave ako i dalje ovako nastave da provociraju ući ćemo samoi i zatvoriti granicu prema albaniji.mis smo hrabar narod i ne bojimo se.boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka

Jovan

pre 3 godine

Nema tu prostora za dijalog, nema ni slova o sporazumu i dogovoru, blagopočivši Patrijarh je sto posto u pravu, ako i otmu KiM neće biti njihovo, ali ako im poklonimo i priznamo ostaćemo bez njega.

cardak

pre 1 godinu

BAJDENE! Jesil ti spremio camce da po zimi jer tad ce te proterati RUSI prebacis tvoj narod daleko od evrope a ove vojne BAZE CE DOBRO DOCI RUSIMA:samo se ti zezaj sa KOSOVOM RUSIJA DUGUJE SRBIJI KOSOVO !

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija