• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

22.05.2021

16:09

PREDSEDNIK VUČIĆ U ŠAPCU! Prisustvovao završnici izgradnje važnog puta!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ U ŠAPCU! Prisustvovao završnici izgradnje važnog puta!

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić posetio je šabački kraj, gde je prisutvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara, koji je država izgradila, preko JP “Putevi Srbije“, kroz Pocerinu od Šapca do Radovašnice

Vrednost ove saobraćajnice je 366 kilometara. Predsednik Vučić, koji je nenajavljeno stigao u ovaj deo Srbije, lično se, u pratnji ministara Siniše Malog i Tome Momirovića, kao i direktora JP “Putevi Srbije“ upoznao sa stanjem putne infrastrukture u Mačvi i Pocerini. Obećao je izgradnju novog, takođe važnog puta od Jevremovca do Mačve, dužine više od 3 kilometra.

Predsednik Vučić je najavio da će se zdušno založiti za unapređenje i putne infrastrukture kao i vodovodne i infrastrukturne mreže u šabačkom kraju. Umesto 60 odsto, kako je bilo ranije reči, 80 odsto domaćinstava će dobiti kanalizaciju u ovdašnjim selima.

Vučić je rekao da će doći ponovo u grad na Savi da se lično uveri šta je od najvaljenog učinjeno. Na velikoj podršci Šapcu, koji zahvaljujući njemu pored ostalog, očekuje i auto-put, zahvalili su mu se gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i narodni poslanik dr Boban Birmančević.

Opšta je konstatacija da Šabac nikada nije imao veću podršku, pomoć, ali i razumevanje države za sve vitalne interesa ovdašnjih ljudi, koji su ogromnom većinom podržali politiku Aleksandra Vučića.

Predsednik Srbije se oglasio i na svom profilu na Instagramu.

- Nastavljamo da gradimo. Danas u šabačkom kraju - prisutvovao sam završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara - napisao je on uz fotografiju iz Šapca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 3 godine

Ulaganje u infrastrukturu je od velikog značaja za dalji razvoj zemlje i bolji egzistencionalni život građana. Brzi i kvalitetni putevi olakšaće život stanovnistva, dovešće strane investitire, pospešiti turizam, ubrzati razmenu dobara i usluga.

MILE

pre 3 godine

Vidi se zadovoljstvo građana dolaskom predsednika i pored svih obaveza ,ujedno su mu ukazali na probleme koji ih muče i naravno nada da će im isti biti rešeni

Jecaa

pre 3 godine

Moze da prica ko sta hoce, ali svaki deo Srbije nezaustavljivo napreduje!

srce

pre 3 godine

Ulaganje u infastrukturu je veoma važno za dolazak investitora, sto direktno utice na mogućnost za nova radna mesta i poboljšanje životnog standarda gradjana.

Ivana

pre 3 godine

Predsednik u Šapcu gradi kompletnu infrastrukturu, pomaže u izgradnji puteva i pruge u jačanju infrastrukture. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje.

Petar

pre 3 godine

Prelepa poseta Sapcu i nova izgradnja. Svaka cast predsedniku Vucicu.

Ceca

pre 3 godine

Srbija se gradi, to je najvažnije. Danas smo mnogo drugačija zemlja, jača i stabilnija. Sigurnim koracima idemo dalje

Sofija

pre 3 godine

Сваки нови пут значи нова шанса за инвестиције и развој тога краја

VukVuleS3

pre 3 godine

Srbija se uz odgovornu politiku državnog vrha veoma brzo razvija i napreduje. Svaka im čast.

Viktorija

pre 3 godine

Srbija je svakim danom sve lepša i lepša. Infrastruktura nikada nije bila bolja, a to je izuzetno važno za dovođenje investitora, otvaranje novih fabrika, samim tim i radnih mesta, a i za razvoj turizma.

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija