• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2021

13:04

UŽIVANJE U MUZICI NIJE OPRAVDANJE ZA DROGIRANJE! Vulin ima jasnu poruku za predstojeći Egzit!

Politika

UŽIVANJE U MUZICI NIJE OPRAVDANJE ZA DROGIRANJE! Vulin ima jasnu poruku za predstojeći Egzit!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin posetio je danas novosadsku tvrđavu i prostor na kome će se održati muzički festival Egzit

Ministar Vulin je naglasio da će policija učiniti sve da svi posetioci festivala Egzit budu sigurni i bezbedni, ali je isto tako upozorio da ne uzimaju narkotike.

- Tokom trajanja Egzita policija će učiniti sve što je u našoj moći da svi koji budu došli na Egzit budu sigurni, bezbedni, da se lepo provedu, ali ih sve zajedno upozoravamo da ne uzimaju narkotike. Učininićemo sve što je u našoj moći da sprečimo, koliko god možemo konzumiranje narkotika, da svakog narko-dilera uhapsimo, privedemo pravdi, a i sve one koji konzumiraju drogu da upozorimo da je to krivično delo i da ćemo učiniti baš sve da im to otežamo - istakao je ministar Vulin.

Foto: Tanjug

Aleksandar Vulin

Ministar je podvukao da nema opravdanja za konzumiranje  narkotika.

- Dođite, provedite se, uživajte u muzici, ali nemojte se drogirati, nema opravdanja. Ne postoji ni jedno opravdanje da se drogirate, ne postoji ni jedno opravdanje da otrujete neko dete drogom, ne postoji nijedno opravdanje da upropastite svoj život ili tuđi život tako što ćete se drogirati, tako što ćete na Egzitu učiniti nešto jako glupo zato što ste bili drogirani - poručio je ministar policije.

Ministar Vulin je kazao da će policija svakog koga pronađe, bez obzira da li je diler ili konzument droge, u skladu sa zakonom kazniti.

- Policija će učiniti sve da smanji količinu narkotika, a svakog koga pronađemo, bez obzira da li je bio diler ili konzument,  učinićemo sve što je u našoj moći da završi u zatvoru i da za to bude kažnjen - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin prilikom obilaska petrovaradinske tvrđave na kojoj od sutra počinje održavanje festivala Egzit.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spasko Imanjitz

pre 2 godine

treba zabraniti i alkohol u Srbiji , americki robovlasnici su indijancima prodavali alkohol pre nego sto su im okupirali i opljackali zemlju koju danas zovu Amerika . Izrael takodjer p[alestincima prodaje drogu bas kao sto saudijski rimski agent kralj Solomon Sulejman drogira arapski narod pa da moze da ih siluje i pljacka naftu , NATO pakt zeli da srpski narod bude alkoholisan i nadrogiran pa da NATO i hrvatsko-islamsko albanski nacsiti mogu da okupiraju i opljackaju Srbiju i porobe srpski narod . Nato i okupatori su agresijom i silom postavili krunu na zastavu Srbije , kruna i kraljevina nisu simboli srpskog naroda , kruna i kraljevina su okupatorski simboli postavljeni na okupiranoj i porobljenoj teritoriji , kruna i kraljevina su geentski prioritetni nacisticki simboli diskriminaicje , kruna i kraljevina simboli su rimskosolomonski i izraelski simboli a izraelski rimski bankar Rothschild vlada i upravlja svim republikama bivse Jugoslavije . Nato vojska je privatna vojska rimskosolomonske robovlasnicke imperije koja zeli ponovo da zapadno rimskosolomonsko imperijalno robovlasnistvo zavlada Evropom

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17