• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2021

11:29

Jadan je međustranački dijalog ako zavisi od kriminalaca Belivuka i Miljkovića! Opozicija da se ugleda na Vučića, stavio je glavu u torbu i objavio rat mafiji

printscreen

Politika

Jadan je međustranački dijalog ako zavisi od kriminalaca Belivuka i Miljkovića! Opozicija da se ugleda na Vučića, stavio je glavu u torbu i objavio rat mafiji

Podeli vest

Jadan je međustranački dijalog ako zavisi od (kriminalaca) Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić, istakvši da je sramno ono što rade predstavnici dela opozicije i medija koji ih podržavaju, a kojima su, kako kaže, izvor informacija vođe kriminalnog klana.

Premijerka je tako odgovorila na pitanje novinara da li nastavak međustranačkog dijaloga ima smisla s obzirom na pojačane tenzije i međusobne optužbe vlasti i dela opozicije za povezanost sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

- Kada dostignete takvu bezidejnost i kada ste bespomoćni u političkom smislu, kada su vam izvor informacija Belivuk i Miljković, krajnje je vreme da izađete iz politike - rekla je premijerka u Drugom osnovnom sudu gde je prisustvovala promociji usluge Euverenje.

Dodala je da građani vide o čemu se radi i da istraživanja pokazuju da popularnost pojedinih lidera opozicije opada, a da verovanje predsedniku Aleksandru Vučuću raste i da narod, kako kaže, prepoznaje šta su laži i šta su rezultati.

- Taj deo opozicije treba da pogleda kako je to juče radio Aleksandar Vučić koji nije oklevao da stavi glavu u torbu da bi objavio rat takvom klanu i mafiji - kazala je premijerka.

Brnabićeva je rekla da bivša vlast nije mogla da nađe i procesuira ubice Slavka Churuvijevi i Mihaila Pantića, da vođa narko kartela Darko Šarić nije bio iza rešetaka, a da su kada je ubijen premijer Zoran Ðinđić svi dokazi koji su migli da pomognu istrazi uklonjeni.

Ubijene su vođe Zemunskog klana, srušena je njihova vila u Šilerovoj, tako je izgledala njihova borba protiv mafije, rekla je premijerka.

Na pitanje da li ovcekuje da će biti otkriveni ko je iz državnih struktura sarađivao s klanom Veljka Belivuka, ona je kazala da očekuje da nadležne institucuje nastave da rade svoj posaa i da se ispita i istraži povezanost svakog s tom.grupom,

Premijerka je ponovo istakla da nema zaštićenih i da svako treba da snosi odgovornost za ono što radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tina

pre 2 godine

Svima je jasno da se hvataju za slamku spasa pokusavajuci da omalovaze vlast. Bedno je to sto podrzavaju monstrume da bi se docepali funkcije, sto govori o njima, ali i hvala im na tome, jer narod nije slep i vidi jasnije sliku ko su i sta. Dosta je bilo pljuvanja po vlasti i nacinu rada, uklonite se iz politike jer ne zelite da pomognete svojoj zemlji, vec da dograbite svoje interese. Ziveo predsednik, zivela Srbija.

Zaharova

pre 2 godine

Kakav slamka spasa,pa nisu oni 10 godina na vlast,nisu oni stvorili Belivuka da 5 godina radi sta hoce pa kad vise nije poslusan hapsi a on pubijao silne ljude,mani zute oni su izduvali svoje davno nego gledaj ko vlada i odlucuje o nama a gde god ih zagrebes iskace kriminal.

sanjaj2017

pre 2 godine

sve se lomi preko predsednika. nekom smeta pa ga stalno napadaju. ali mislim da će uspeti i istrajati u planiranom. da dovede srbiju u što bolji položaj na mapi sveta.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Драго ми је да весела корчуланка има "њено" мишљење о нечему и да то уме и сме да искаже. Живела слобода говора... о слободи мишљења неки други пут... брже, јаче, боље... до немачке колоније!

Fhg

pre 2 godine

Jadna smo mi država sa tobom na čelu.....čoveče pogledaj se u ogledalo,da vidiš na šta licis,kako se ponasas...sram te bilo deteta,koje nije tvoje

Čiča Avalski

pre 2 godine

Politički VRLO NEKOREKTNA izjava ! Kakve veze ima opozicija sa klanom koji ste VI formirali i koristili u vlasti ?? Pederska posla, bre... i sada se pravite herojima ... teško da će progutati i najgluplji ??!!

Nune

pre 2 godine

Đilas je šiptarski ustaša a Vučić je super lik.

Ivana

pre 2 godine

Naravno da je jadan međustranački dijalog koji je uništio našu državu. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što radite za našu državu i njene građane.

MarkoM

pre 2 godine

Opoziciji očigledno imponuju kriminalci i ubice. Užas!

Kica

pre 2 godine

Opoziciji ne zna vise gde udara glavom. Puca iz prazne puske, samo da se docepa vlasti.

Marko

pre 2 godine

Opozicija će sve da uruadi da na silu dođe na vlast čak će da koristi i laži kriminalaca

Aca

pre 2 godine

Dosta je bilo pljuvanja po vlasti i nacinu rada, uklonite se iz politike jer ne zelite da pomognete svojoj zemlji, vec da dograbite svoje interese.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija