• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.08.2021

15:36

Vučic sutra u fabrici Teklas Automotive u Vladičinom Hanu

Politika

Vučic sutra u fabrici Teklas Automotive u Vladičinom Hanu

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra u 13 časova fabriku Teklas Automotive doo u Vladičinom Hanu.


Vučić će se sastati sa rukovodstvom kompanije, nakon čega će obići fabriku i novi pogon namenjen proširenju kapaciteta, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zaharova

pre 2 godine

Dodji u Aptiv u Leskovac da zatvoris fabriku i spasis ljude mucenja.

Lena

pre 2 godine

Predsednik stiže sve i o svemu brine, tako se bori za svoje građane

Slavko

pre 2 godine

Svaka fabrika donosi i nova radna mesta, sto je dobro za nase gradjane.

Biljana

pre 2 godine

Veliko je zadovojstvo kad strane kompanije proširuju svoje kapacitete jer to znači da je kod nas pouzdana radna snaga i povoljni uslovi za pojačanu proizvodnju.Fabrika Teklas Automotive doo u Vladičinom Hanu je veoma dobar primer saradnje na obostranu korist

Nikola

pre 2 godine

Rešio Vučić da jug Srbije bude kao nekada.

Ninoslav

pre 2 godine

Teklas je Turska kompanija koja posluje odlično i koja ima odlične uslove rada.

Jovana

pre 2 godine

Dočekujemo predsednika rašinerenih ruku jer niko nije obraćao pažnju pre njega na jug Srbije tj. Vranje, Vladičin Han...

Kole

pre 2 godine

Svaka cast na upornosti radu trudu samo nastavite tako da se radi da se gradi a nagrada stize za izbore.

Lokalac

pre 2 godine

Vladičin Han je uz Vučića! Živela pristojna Srbija!

joka

pre 2 godine

Sve vise radnih mesta. Kada krece uvoz radne snage?

Ivana

pre 2 godine

Ovo je zaista jedan jako veliki dan za Srbiju.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu. Srbija se danas cela razvija i gradi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija