• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2021

11:08

Otac je u ono vreme ponekad podigao ruku na brata i mene, ja nisam nikada ni na jedno dete! Ne treba da bijemo decu! Video

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Otac je u ono vreme ponekad podigao ruku na brata i mene, ja nisam nikada ni na jedno dete! Ne treba da bijemo decu! Video

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić danas je u najavio novi pogon kompanije "Jumko" u Barbatovcu, a tokom govora obratio mu se deka Sava

 

- Bićemo mnogo bolji, ovo smo čekali mnogo godina, pričalo se o putevima, a sada se radi i ostvaruje. Radimo i auto-put, i manje puteve, bolje ćemo povezati Blace sa Rasinskim okrugom i to će značiti svim ljudima - istakao je predsednik Srbije.

Predsednik je rekao da je jedini problem natalitet, a onda mu se iz mase okupljenih građana obratio deka Savo. 

Foto: printscreen

- Nema dece! Znate šta bih ja predložio? Svi koji se ne žene i udaju, do 25. godine tolerancija, od 25. godine porez! Otac me je bio, i majka. Sad ne smeš da pogledaš svoje dete - rekao je deka.

- Ne treba dete da se udara - odgovorio je Vučić.

- Kako ne treba? Treba!

- Ne treba, potrebna su nam deca, ne treba da bijemo decu. Da ti kažem Savo, u ono vreme, a i ranije, otac bi ponekad digao ruku na mene i brata, ja nisam nikada ni na jedno dete i volim ga i dan danas najviše na svetu. Valjda sam iz tih lekcija nešto naučio. Ali promenila se vremena, ne možemo decu da bijemo, treba da se borimo da imamo više dece. Ne možemo da uvodimo poreze jer je pravo svakog čoveka hoće li da gradi porodicu ili Ne. Ali možemo da motivišemo ljude - završio je Vučić. 

Foto: printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milesa

pre 2 godine

Batine nisu rešenje jer se sve može rešiti rečima.

Branislav

pre 2 godine

Samo pravi pristup deci i nema potrebe za batinama!

Neca

pre 2 godine

Od kad je Vučic na vlasti mnoge stvari se promenile na bolje!

marko

pre 2 godine

Zahvaljujuci predsedniku stvari u Srbiji se drastično promenile i veliki je napredak nase zemlje!

Dijana

pre 2 godine

Deca su naša budućnost. Treba podstaći veću motivaciju mladih što se tiče nataliteta.

Goran

pre 2 godine

Ova vlast se zestoko bori da se poveca natalitet.

ema

pre 2 godine

Decu treba vaspitavati i uciti lepim vrednostima, samim tim bice i dobri ljudi.

Ivana

pre 2 godine

Ne treba decu tući nikako. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što čini za našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvija i gradi.

Mira

pre 2 godine

Nasa deca su nase blago, treba ih voleti, negovati i stititi od svakog zla.

Peđa

pre 2 godine

Radi se, ne pričaju se bajke! Tako je! Svaka čast za našu vlast. Živela Srbija!

Ivan

pre 2 godine

Kao roditelj apsolutno sam protiv nasilja nad decom, ali složimo se, danas je sve nasilje. Što predsednik kaže, dizali su ruku, i na nas, ne u nameri da nas ubiju. Vaspitno u granicama normale je za mene tolerantna stvar. Ne jako, ne po glavi, i naravno ne odrasle... Male, po malo, čisto da znaju šta se sme a šta ne... No, svako ima pravo na svoje mišljenje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51