• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2021

11:27

Od nasilnika koji pesnice koristi nad svojim najbližima, ne možemo očekivati da razume kako normalna država funkcioniše!

Politika

Od nasilnika koji pesnice koristi nad svojim najbližima, ne možemo očekivati da razume kako normalna država funkcioniše!

Podeli vest

Kibicerski huškati na nasilje, podržavati ga, navijati i podmuklo koristiti u svrhu političke propagande, je nešto što smo toliko puta imali priliku da vidimo u nemaštovitoj režiji Dragana Đilasa i njegovih uposlenika, izjavila je članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Sandra Božić

 

- Bilo koja i bilo kakva vrsta nasilja nad bilo kim, može naići isključivo i samo na javnu osudu i procesuiranje u skladu sa zakonom, pred kojim su u ovoj zemlji svi jednaki, i to je normalan i očekivan sled u uređenoj državi danas. Ali, to Draganu Đilasu nije jasno, jer je navikao pravdu da deli lično, a u bezakonju koje je sam u svoje vreme stvorio besumučno je pljačkao i na leđima građana krojio pravdu isključivo za sebe - rekla je Božić i dodala:

- Od nasilnika koji i u sopstvenoj kući nad najbližima koristi pesnice, ne možemo očekivati da razume kako normalna država funkcioniše. Antonijević je za Dragana Đilasa legitimna meta, isključivo jer je imao „hrabrosti" da se zahvali iskreno svojoj državi koja je obezbedila sredstva za pravljenje filmova u kojima najzad nema plasiranja antisrpske propagande, već se iskreno i istinito govori o srpskim žrtvama i stradanju našeg naroda.

Da je neko pitao Mariniku, istakla je Božić, nisam sigurna kakav bismo film dobili. Ali kao što država nije bila ni gluva ni slepa u slučaju Borka Stefanovića, tako neće ni u ovom slučaju napada na Antonijevića biti ni gluva ni slepa. A svaki politički spin, navijanje i ruke koje đilasovci zlate, poziv su na novo nasilje. Zatrovani bezgraničnom mržnjom, isfrustrirani svojim neuspesima, nervozni jer nisu ni blizu budžeta, uskoro će po ulici pretiti i pesničiti svakoga ko misli drugačije.

- Usudite se da volite svoju zemlju, naučite da poštujete njene građane, gradite je i sanjajte o njenim uspesima kao što to čini Aleksandar Vučić. A huškačka politika, u kojoj se opet prostor traži za polarizaciju i promociju političke kvazielite, koja na ovaj način prikriva svu svoju bezidejnost i političke promašaje, samo je obećanje građanima da ako Dragan Đilas bude vlast, pravo i pravda će biti deljeni njegovom pesnicom, a bezakonjem će stvoriti opet prostor za rabljenje džepova građana Srbije - poručila je Sandra Božić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Orlić poručio đilasovcima: Ne pokušavajte da svoje namere i prljavo i od mržnje nakazno lice - sakrijete iza bilo koga. Čita vas Srbija kao otvorenu knjigu!
Politika

Orlić poručio đilasovcima: Ne pokušavajte da svoje namere i prljavo i od mržnje nakazno lice - sakrijete iza bilo koga. Čita vas Srbija kao otvorenu knjigu!

Divljačka reakcija tajkunsko-mafijaškog kartela iz bivšeg režima, danas sabijenog u privatnu firmu Dragana Đilasa, koja se lažno predstavlja kao politička stranka, nema mnogo veze ni sa Bjelogrlićem, ni sa Antonijevićem. Ona se tiče njih samih, opsesivne mržnje prema Aleksandru Vučiću, kojom se te žute hijene hrane i koju dišu, samog zla koje iz tih hulja nekontrolisano kulja i kipi na sve strane, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić

24.08.2021

11:05

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija