• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2021

10:36

Ne treba nam predsednik koji stvara srpski svet, nego onaj koji će poloziti cveće na grobnicu Albanaca u Batajnici!

Tanjug

Politika

Ne treba nam predsednik koji stvara srpski svet, nego onaj koji će poloziti cveće na grobnicu Albanaca u Batajnici!

Podeli vest

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo i promoterka Marinike Tepić koju bi da postavi za lidera Srbije, Nataša Kandić uoči posete Angele Merkel poručila je da Srbiji treba predsednik koji će položiti cveće na grobnicu Albanaca, a ne onaj koji stvara "srpski svet"

 

- 13.9.2021. je dan da Angeli Merkel pokažemo mural Ratku Mladiću i Batajnicu, da joj kažemo da haške presude nisu zaboravljene - tumače ih osuđeni ratni zločinci, obrazuju javnost i vojne školarce, i da smo konačno na putu da ostvarimo sanjani "srpski svet", napisala je Kandićka i dodala: 

- Očekujem da nemačka kancelarka Angela Merkel položi cvet u Batajnici. I to u društvu predsednika Srbije i nevladinih organizacija. Ta lekcija nam je potrebna kao čist vazduh.
 

Foto: printscreen Twitter

Kandićka: Moraš da prestaneš da sprečavaš priznanje Kosova!

Takođe, Kandić je pre nekoliko dana poručila predsedniku Aleksandru Vučiću da mora da prestane da sprečava priznavanje lažne države Kosovo i da je za Srbiju najbolje da uđe u Interpol, Unesko i Savet Evrope.

"U Interpolu i Unesku ćemo da ih pobedimo, u Savetu Evrope - vrlo teško za nas" - ocenjuje predsednik Srbije - oko njega nema nikog da ga posavetuje da je najviše u interesu kosovskih Srba članstvo Kosova u sve tri organizacije i odustajanje od lobiranja za "otpriznavanje", napisala je Kandić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mito

pre 2 godine

Nama trebaju da ove plaćenice zapada i pljuvačice po svemu što je srpsko, odu na srpska groblja po stratištima Srba na bivšim prostorima SFRJ i polože cveće, a ne da laju na Srbiju. Vi ste bruka ljudskog roda, stidite se.

Vla

pre 2 godine

Spodobo jedna, jesi li polozila cvece u bratuncu ili malom zejtinliku, ili na bili kom grobjlu gde su stradali i pobijeni srbi, ti si sramota srpskog naroda, ocigledno je da nisi srpkinja ili ti je krivo sto te nijedan nece kao zensku

Cole5

pre 2 godine

Vidi taj rmpalija za kojeg kažeš da treba da ovu rugobu smiri... Vidi drugar taj grmalj nije ratni zločinac i da na svoj međunožni anatomski detalj natične ovakve spodobe. Nedaj bože da ovu babetinu ne zadovolji pa da ga proglase i isporuče haškom sudu da mu sude zato sto nije mogao da međunožnom izraslina zadovolji ovu laku damu koja se na Kosovu prodaje za šaku srebra...

milankukic

pre 2 godine

imam molbu za vaš list kad pišete o protvi Nataši neobjavljujte sliku unuka vidi sliku i ceo dan vtišti i viće BABA ROGA

Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Ne samo Marinikina, nego i Đilasova, Tuđmanova, Tačijeva, Pavelićeva i Stepinčeva prijateljica. Samo... Jednom, vrlo brzo ćeš sve to pred objektivnim pravosuđem morati da dokažeš. I navijam za tebe.

Shabanoti

pre 2 godine

Izleda da je stigla uplata od tata Djiera i deda Sorosa pa je Kandicka aktivna ovih dana.

Ljubiša

pre 2 godine

Dajte Kandi-ćki metlu gratis, i dozvolite joj da promeni prezime i ime, u Kandi-qi Nataši. Onda nek odleti do Prištine, pa posle do "Žute kuće".

Baća

pre 2 godine

Ja mislim da je Nataša Kandić jedna od najomraženijih likuša u Srbiji, osoba dostojna svakog prezira. Zato nije nimalo čudno sto je zbog svog patološke mržnje prema Srbimaa dobila odlikovanje od ratnog zločinca Ramuša Haradinaja koji je okrvavio svoje ruke srpskom krvlju. Mislim da bi za nju bilo najbolje da se poarbanaši i svoje prezime konvertuje u Kandići jer tom svetu i pripada. Vreme je da se Srbija oslobodi tog antisrpskog otpada na jedan zakonit način. Dosta je te petokolonaške bagre koja zagađuje srpski politički i infornativni prostor.

nik

pre 2 godine

esu ti siptari dali 100 evra da pljujes po svojoj zemlji i narodu,

sun cu

pre 2 godine

Pitam se gde je rodjena ova matora profuknjaca kada mrzi toliko svoj narod!!!!!Prima donacije od Sorosa,od raznih stranih problematicnih organizacija,i niko ne reaguje do kada vise!!!!!!Ona nije odavno opozicija vec veliki izdajnik srpskog naroda!!!!!Zalosno sto je bilo ciji mediji uzimaju za ozbiljno,SRAMOTAAAA.

nekonebitan

pre 2 godine

Rodjena u Srbiji od oca jomuniste i titinog podrepnika. Ne pada iver daleko od panja. Svako normalan bi zaplakao nad grobom male Milice a ovakve bezdusnice likuju. Od nje je i sotona pobegao, samo joj jos nisu javili.

Penzioner

pre 2 godine

Ovu ZLU zenu pod hitno PROTERATI iz Srbije !!!! Dokle jos treba da pljuje po svima nama u Srbiji ??????

Čarapan

pre 2 godine

Tvojim mentorima treba presednik Srbije koji će da igra kako Ti kažeš a cveće bi trebalo da položite Vi u ime onih koji su izazvali rat u Jygoslavini a to vam beše malo pa hoćete i Srbiju da uništite.

Penzioner

pre 2 godine

Nadam se da će položiti nešto i na tvoj grob!

laki

pre 2 godine

Vestica se opet javlja. Ko si bre ti srbomrziteljko da uopste dpominjes predsednika, k...o siptarska.

Slobodan

pre 2 godine

Zena je izgleda zalutala pa ne moze da nadje put (kratko reci prolupala)

SRBIN sa KIM

pre 2 godine

Da li ova žena misli da njene stavove po bilo kom pitanju neko uzima za ozbiljne.Nije mi jasno zašto joj se uopšte daje medijski prostor kad nikad ništa objektivno nije izjavila i po nijednom pitanju nema realno sagledavanje stvari.Najgore u svemu tome je to što ona misli da je mnogo važna i da su njeni stavovi o bilo čemu sveto pismo za SRBE i SRBIJU.Neverovatno kakav mentalni skop.To je za udzbenike(zna se koje).

Sholastik

pre 2 godine

Pa imaš ti takvog predsednika, Zorana Milanovića, tako mu beše ime?

ma bre

pre 2 godine

Ово псето још говори,чудно баш чудно

sloba

pre 2 godine

Postovana Redakcijo, Molim vas nemojte da takvima kao sto su Sonja Biserko,Natasa Kandic iJelena Milic da dajete toliku medijsku paznju.Toliki medijski prostor ne zasluzuju ti placenici neprijatelja Srbije. pozdrav Solbad

ratko

pre 2 godine

olosu jedan ko je polozio cvece za poklane srbe i proterane iz hrvatske sa kosova ,dajte ljudi uradite ono sto je i Putin zabranite i proterajte ovaj Srbomrzacki olos iz zemlje i onako nas pljuju sa zapada bar da znamo zasto

Pera

pre 2 godine

Nataša, biće najbolje da se lečiš. Ovo tvoje stanje još malo pa će da prevazilazi sve mogućnosti lečenja.

milja

pre 2 godine

jel ova spodoba ima SRPSKO drzavljanstvo???????? oduzeti pod hitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zabraniti ulazak dozivotno!!!!!!!!!!! zbog izdaje nacionalnih interesa na veliko!!!!!

milan lala

pre 2 godine

U svoje ime govori . A u ime naroda nikako jer nisi Srpkinja . Nama treba predsednik koji ce da ujedini sav Srpski svet . Ako ti se ne svidja u Srbiji mars u albaniju ili hrvatsku . KiM ce uskoro biti oslobodjeno od albanske okupacije . Oduzeti joj drzavljanstvo i proterati iz Srbije

Aleks

pre 2 godine

A zašto cveće ? Oni su muslimanijaci, ne pale sveće za pokoj duše, nema cveća, zašto ih stavljate u kalupe koji su im tesni ? Na njihovom grobu drugarica Srbomrzić može da se zaklinje da će zaklati, pobiti, zapaliti ... Nema cveća, nema sveća.

Rade

pre 2 godine

Mislim, da je stvarno došlo zadnje vreme da se raskrsti sa domaćim izdajnicima. Kojih je sve više i više. Kome se ne sviđa u Srbiji, napolje bre, pa neka od' tuda, sere koliko i šta hoće. Ovako se više ne može ! ! ! ! !

Slobodan

pre 2 godine

Ja neznam ko je ovde lud? Da li bolesni srbomrzac Nataša Kandić ili mediji koji objavljuju bolesne fantazije.

Pisac

pre 2 godine

Baba radi po ucinku. Koliko pljuvanja po Srbima, toliko para od Sorketa.

Ljuba

pre 2 godine

Veceg akrepa od ove Kandiceve nisam video. Zlo od zene.

Okk

pre 2 godine

Da li je ova zena normalna???Ko nju vise pita za bilo sta.Idi zeno u Albaniju ili na Kosvo kod Siptara pa uzivaj

Aleks

pre 2 godine

Svako nešto želi - neko veliku Srbiju, neko veljika aljbanija. Neko kuka za detetom, neko što mu "posao" ne ide. Treba, najzad, osnivačicu ovog fonda poslati u najdražu joj Prištinu.

Zabriniti

pre 2 godine

Zasto se ovakvim spodobama, uz biserko i samozvane zene u crnom, daje medijski prostor? Neka idu tamo odakle su placeni da blate svoju zemlju. Kakav crni fomd za himanitarno pravo, svoh OSIM srba!!! Karta u jednom pravcu

Zoki

pre 2 godine

Smrad zenski za par dolara i majku rodenu bi prodala. Treba te proterati iz Srbije

Mitrofan Fuštić Morija iz Kara

pre 2 godine

За крст часни и слободу златну.

jesam

pre 2 godine

Azasto ova kucka nije polozila nijedan cvet na grobove srpskih zrtava

duska

pre 2 godine

Sramota.Ovakve treba zatvoriti,ali pre toga promeniti zakone.Uzas od zene.Udarila pre par godina starog coveka sa KIM jer trazi svoje nestale i niko je ne zatvori.Dokle vise.Olos proterati iz Srbije!Da li bi ovakobsmela da olajava po zapadnim zemljama?Strasno.

Teodora

pre 2 godine

Oooo neeee, o neee, o Ne!!! Meni baš treba predsednik koji stvara srpski svet i uvažava sve građane Srbije. Šta više, nisam bila sigurna da će to ikad biti g. Vućić, ali ako hoće, i ako se ta ideja ostvari u praksi, kupio me je trajno i zanavek. Svi, i oko nas, i daleko od naše zemlje imaju svoje svetove, svoje interese. I pravi prijatelji, a i oni koje deklarativno nazivamo "naši ti i ti prijatelji"... svi gledaju samo svoje zadnjice. Gospođa Kandić takođe. Neka joj tajno ukinu apanaže iz inostranstva, pa ćete videti koliko joj je stalo do bilo kod drugog, osim do sebe.

Branko

pre 2 godine

Za koga i za šta ona lobira je njena i samo njena SRAMOTA!!! Mi se namamo čega sramiti. Kada će jedan šiptarski političar da se izvini za nasilje i sve one neznane pobijene Srbe još iz sedamdesetih i osamdesetih, kada naša djeca nisu smela sama bez pratnje da idu u škole. A ko će da se izvini za sve one pobijene graničare, one divne mladiće od 18, 19 godina koje su albanski teroristi i njihove narko bande ubijali 30 godina? Natašu se naše žrtve ne tiču. Tuga. Ona je ljudski ološ!

Ljubiša

pre 2 godine

Je*em je u usta smrdljiva, i to sa ku*tonom da me ne zarazi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija