• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2021

11:35

NIJE VAŽNO ŠTA JE ISTINA, ĐILASOVSKI "DANAS" LAŽE I PIŠE ONO ŠTO IM ODGOVARA! Foto

Objektiv/printscreen

Politika

NIJE VAŽNO ŠTA JE ISTINA, ĐILASOVSKI "DANAS" LAŽE I PIŠE ONO ŠTO IM ODGOVARA! Foto

Podeli vest

Đilasovski list "Danas" svakodnevno širi laži i obmanjuje javnost, te piše kako odgovara pojedinim političarima u Srbiji kojima nije cilj dobrobit naroda i države, već jedinino da sruše Aleksandra Vučića

 

Bilo je brojnih bezuspešnih pokušaja i izmišljenih afera, a jedna od njih je i slučaj Jovanjica. Kako je optuženom, vlasniku poljoprivrednog dobra Jovanjica, Predragu Koluviji posle dve i po godine pritvora krajem septembra ukinut i određen kućni pritvor uz nanogicu, đilasovci i đilasovski mediji su odmah krenuli u napad. 

Nekoliko dana kasnije, nakon intervjua koji je Predrag Koluvija dao advokatu i poslaniku SNS Vladimiru Đukanoviću, u kome je naveo da je 2019. godine "otet" i okrivljen za uzgoj marihuane na Jovanjici zbog toga što je odbio poslovnu ponudu kompanije Filip Moris

Koluvija je rekao da su njegove muke počele kada je odbio poslovnu ponudu američkog duvanskog giganta Filip Moris, vrednu 800 miliona evra, koja je podrazumevala i prodaju imanja Jovanjica, koje on nije želeo da proda. Te muke su kulminirale Koluvijinom otmicom i montiranjem afere čiji konačni cilj je bio državni udar u Srbiji.

U LAŽI SU KRATKE NOGE! VIDI SE PANIKA KOD TAJKUNA I TAJKUNSKIH MEDIJA OKO TOGA ŠTA ĆE KOLUVIJA DA KAŽE!

Srpski ogranak kompanije Filip Moris se juče oglasio za BIRN i u saopštenju nije demantovano da je kompanija imala kontakt sa Koluvijom, već je demantovano da je firma na bilo koji način povezana sa sudskim predmetom Jovanjica.

ISTRAŽUJEMO KAKO JE PAKOVANA AFERA 'JOVANJICA'! Nalog za hapšenje Andreja Vučića bio je otkucan!?

Ipak, ovo su mnogi mediji zloupotrebili i izjednačili, uključujući i Danas, te su informaciju preneli onako kako im odgovara: "Filip Moris demantuje Koluvijine navode iznete u intervjuu Đukanoviću!"

Foto: Objektiv

Predrag Koluvija
Ipak, izostavili su ključnu rečenicu: 

"Filip Moris u Srbiji, filijala kompanije Philip Morris International, najoštrije demantuje navode u kojima se proteklih dana kroz medijske objave ova kompanija dovodi u neposrednu vezu sa sudskim postupkom, u javnosti poznatim kao slučaj Jovanjica".

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gedza

pre 2 godine

ali drzavni udar ima li sta a da nije drzavni udar...

Ljubiša

pre 2 godine

Pa, jednom vam je to uspelo 5. oktobra, sad... Zaboravi. Ajde sad čibe u kućicu, i glodji mi meso bez koske.

NOSTRADAMUS

pre 2 godine

OVO CE SVAKKO OSTATI ZABELEZENO KAO DOKAZ DA SE U VREME VUCICA SUD NIJE PITAO NI ZA STA VEC SU OPTUZENI ZAHVALJUJUCI SNS KADRU -DJUKA BIZON- DEFILOVALI I "BRANILI" SE PREKO MEDIJA...DA JE SRBIJA OBILJNA DRZAVA OVAJ JUNAC KOLUVIJA -NITI BILO KOJI OPTUZENIK- NE BI IMAO CAS ODBRANE PREKO MEDIJA VEC BI SE SVE ODVIJALO U SUDU ...JEDNOG DANA CEET SVI ODGOVARATI ZBOG OVOGA

Nemanja

pre 2 godine

Dikijeva zuta masinerija na sve nacine pokusava da okrene stvar na svoju vodenicu. Nece im poci za rukom jer istina polako izlazi na videlo.

Maja

pre 2 godine

Djilasovi tabloidi samo služe da plasiraju laži ,jer njima ništa nije sveto

Julija

pre 2 godine

Djilasu je najbitniji licni intere, on za narod nikada nije ni brinuo.

Zlatomir

pre 2 godine

@Gedzo, svaka pomisao Kritike na licnost I delo A. Vucica se smatra drzavnim udarnom. SNS papagaji (Kebare, Langure..)to orkestrirano ponavljaju svaki dan.

Mirjana

pre 2 godine

Istina uvek izadje na videelo pre ili kasnije.

Milan

pre 2 godine

Djilasovski mediji bave se samo lazima ,a njihovi tekstovi i izjave nikad nemaju konkretan dokaz .

Milos

pre 2 godine

Djilasovskim medijima jednom se mora stati na put ,bave se samo lazima i obmanjuju narod.

Sofija

pre 2 godine

Pa očekivano od Đilasa i njegovih medija. Oni sem laži i ne znaju šta drugo da kažu.

paradoks

pre 2 godine

Kako ne shvatate da sto vise branite ovog coveka to je narodu jasnije da je u sve umesana vlast. Pazi liku koji je uhapsen zbog TONE marihuane, advokat je visoki funkcioner vladajuce stranke :)))))))) Umesto da ste iskulirali celu pricu i pravili se blesavi, dali mu nekog no name advokata, sad je svima jasno da je kuluvija bio osiguran od strane bezbednosnih agencija da radi to sto je radio. Glup potez iskreno.

Veca

pre 2 godine

Mogu da demantuju u nedogled ali istina polako izlazi na videlo.

Dane

pre 2 godine

Klasicni americki scenario- ako nam ne udovoljis unisticemo te.

Filip

pre 2 godine

Ni ovo nece doprineti rastu tiraza lista Danas koji je inace mizeran i ciji je urednik po svemu sudeci covek sa inicijalima D. Dj.

Slobodan

pre 2 godine

Pa svi znamo da danas jesu Djilasovi i da su tamo sve same lazi na racin Vucica

Max

pre 2 godine

Ovo je samo početak orkestrirane kampanje Đilasovih medija o slučaju Jovanjica koji na sve načine pokušavaju da uvuku državni vrh u ovu izmišljenu aferu

Nena

pre 2 godine

Laži ih neće nikud odvesti, narod podržava samo najbolje

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15