• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2021

17:16

Ana Grozdanović uz REVOLUCIONARNU poruku NO PASARAN- stala u odbranu predsednika Aleksandra Vučića

Tanjug/Informer.rs

Politika

Ana Grozdanović uz REVOLUCIONARNU poruku NO PASARAN- stala u odbranu predsednika Aleksandra Vučića

Podeli vest

Članica Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović oglasila se danas povodom čestih napada predstavnika opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu

- Juče je bio 5 oktobar, dvadeset i jedna godina posle tzv.  demokratskih promena u Srbiji. Svi smo svedoci da ni jedna parola o demokratiji, slobodi, porodičnim vrednostima, razvoju i bogatstvu, stabilnosti, ulasku u EU, rešavanju problema Kosmeta nije ostvarena. Ostvarena je samo ogoljena borba za vlast, novac i privilegije lidera DOS-a, a to je plaćeno izručivanjem Predsednika Miloševića na protiv Ustavni način, način koji će istorija zabeležiti kao sramnu epizodu u životu naroda koji inače ima puno razloga da bude ponosan na žrtve i postignuća u najtežim prelomnim vremenima još od Kosovskog boja pa sve do danas. Jedini cilj koji je ostvaren i za koji su neke strane sile dale debele pare je bio smena predsednika Miloševića. Taj cilj ostvaren je besramnim lažima i strašnim napadima po modelu „cilj opravdava sredstvo“.

Ona je istakla da kvazi intelektualci i kvazi demokrate i danas nastavljaju sa bezočnim lažima.

- Kao majka, mlada obrazovana žena, pionir na političkoj sceni Srbije, ne mogu da  ne primetim da je taj manir uvođenja najnižih primitivnih strasti i psovačke retorike i dan danas prisutan u delovanju nekih ostataka DOS-a. I danas kvazi intelektualci i kvazi demokrate Vidojković i Kulačin dodvoravajući se njihovim liderima Đilasu i Šolaku nastavljaju da bezočnim lažima i izmišljotinama urušavaju autoritet Srbije, rušenjem autoriteta predsednika Vučića, napadajući njegovu decu, brata, oca, majku.

Kako kaže, opozicija je nemoćna i nema program ni politiku.

- Svima je kristalno jasno da te nazovi političke opcije nemaju politiku, nemaju Državu (jer protiv Srbije rade sve da bi je ponizili), nemaju program razvoja ni u jednoj sferi života, nemaju ni jedan rezultat koji bi ih afirmisao u očima većine naroda. Nemoćni pred rezultatima predsednika Srbije u zapošljavanju, izgradnji koridora, odlučnosti u borbi protiv kriminala, korupcije, rezultatima u borbi sa pandemijom, nabavci vakcina, izgradnji bolnica, laboratorija, izgradnji fabrika vakcina, zaštiti interesa našeg naroda na Kosmetu, promociji naše zemlje u svetu, neprijatelji naše države i naroda mogu samo da pokušavaju da agresivnom uličnom retorikom uruše autoritet institucija naše Srbije. To im je uspelo 2000. godine. Narod se toga dobro seća i gorko kaje. Danas posle tog iskustva ta prostačka politika NEĆE PROĆI -NO PASARAN.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija