• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.10.2021

16:02

Vi ste pravo dno, građani Srbije to vide!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

Vi ste pravo dno, građani Srbije to vide!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su besomučni i beskrupulozni napadi tajkunskih medija Dragana Ðilasa na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji, kako kaže, crtajući metu na predsednikovu decu misle da će oslabiti Vučića

- Ponovo smo svedoci besomučnih beskrupuloznih napada Ðilasovih tajkunskih medija na porodicu predsednika Aleksandra Vučića - napisao je Mali na Instagramu i uz post objavio fotografiju predsednika Vučića sa sinom Danilom.

Mali je naveo da je meta najnovijih laži ponovo predsednikov sin, a da je cela Srbija, kako kaže, još jednom zaprepašćena koliko im ništa nije sveto kako bi se ponovo dočepali vlasti.

- Crtajući metu na predsednikovu decu misle da će oslabiti predsednika, da će ga naterati da se povuče, da odustane od borbe za bolju, uspešniju Srbiju , koju smo u vreme Ðilasa i njegovih poslušnika mogli samo da sanjamo - napisao je Mali.

Istakao je da građani Srbije ''sve odlično vide i znaju ko radi u njihovom interesu'', a ko je tu da, kako navodi, izmišlja, laže i ugrožava bezbednost predsednikovoj majci, ocu, deci.

Dodao je da Srbija pamti koliko su je ''unizili i slomili'' Ðilas i njegovi saborci, kao i da nikakva medijska haranga na porodicu Vučić to neće izbrisati.

- Prestanite da napadate tuđu decu. Time pokazujete da ste pravo dno i to najviše govori o vama - poručio je Mali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 2 godine

Porodica je svetinja i u nju se ne dira a to sto oni rade je dno dna

Zvoncica

pre 2 godine

Napadima na porodicu zeleli su da ocrne predsednika i da ga slome

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17