• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2021

10:24

Optužbe lažnog svedoka u Hrvatskoj protiv predsednika Vučića PRIMER SU TABLOIDNOG LINČA!

Politika

Optužbe lažnog svedoka u Hrvatskoj protiv predsednika Vučića PRIMER SU TABLOIDNOG LINČA!

Podeli vest

Novinarka LJiljana Smajlović izjavila je da su optužbe lažnog svedoka u Hrvatskoj protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića primer tabloidnog linča

 - Nađu nekog svedoka koji tvrdi da je predsednik nešto užasno uradio pre 3O godina, nema dokaza, a to nije ni bitno. Kada to rade opoziconom političaru, to se zove linč - rekla je LJiljana Smajlović.

Podsećamo, juče je i predsednik Aleksandar Vučić je komentarisao napade iz Hrvatske i tvrdnje navodnog svedoka u „Večernjem listu” koji tvrdi da je lično video Aleksandra Vučića kako 1991. u Petrinji tuče Hrvate i preti im klanjem.

 

 

- Roditelji su me vodili kada sam bio mali u Hrvatsku. Bio sam u Umagu. Gledao sam utakmicu, igrali su Holanđani. Išao sam u Promajnu, u Bratuš kod Promajne. Bio sam u Dubrovniku, gledao Jugoplastiku... Ali nisam bio nijednom na teritoriji AVNOJ-evske Hrvatske od izbijanja sukoba nigde. U Petrinji nikad nisam bio. Nisam bio ni u Vukovaru. Nijednom nigde nisam bio na teritoriji Hrvatske od 1991. do tog trenutka o kome hrvatski mediji pišu. Tamo se nekim ljudima sudi, ovo su im svedoci. Imam ja na šta da se pozovem.

- Bio jedan dečak iz Veternika, zvao se Voja. Njega je deda vodio u Umag. I on je tamo ubio jednog raka i sahranio ga tamo i napisao "Ovde leži rak kojeg je ubio Voja iz Veternika". Ja mislim da i Voju treba da pozovu da odgovara za ratne zločine. Ja sam se tek 1993. priključio Srpskoj radikalnoj stranci. Ja veze sa tim ratovima nisam imao. Ja se nadam da će ovo Srbi iskoristiti da pokažu o kakvim lažovima je reč. O svemu ovome ću da pričam detaljno sutra na B92. Da objasnim zašto im ne odgovaram posebno ja - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Nece im vredeti ni lazni svedok ni lazi koje serviraju, vratice im se to kao bumerang, ne kaze se zalud kako sejes tako zanjes! Podrska predsedniku!!

ivanka

pre 2 godine

sta uopste hoce Hrvati da postignu ovakvim izjavama?

Miro

pre 2 godine

Zašto se uopšte ovakve gluposti komentarišu?

Jasmina

pre 2 godine

Jasno je da Hrvati ne podnose to sto nasa drzava napreduje i sto se razvija ogromnom brzinom.

Dejan

pre 2 godine

Svaka optuzba koju Hrvati plasiraju je lazna i izmisljena.

Sasa

pre 2 godine

Velika je mrznja koju Hrvati sire. Njihovo licemerje je za svaku osudu.

Sanja

pre 2 godine

Hrvatima Vučić smeta i ne biraju sredstva u pokušaju da ga blate u očima građana, ali uzalud im je to što rade nemaju dokaze

Jana

pre 2 godine

Hrvati sa ovakvim postupcima ispadaju samo smešni i ništa drugo

Iva

pre 2 godine

To su sve placeni lazni svedoci koji se prodaju za novac. Treba da se srame, gde ce im dusa gresna.

Jovana

pre 2 godine

Ni lazni svedoci nece pomoci Hrvatskoj da napakosti Srbiji.Mi smo zemlja ciste duse i mirne savesti a tako se moze slobodno reci i za naseg predsednika.

Perica

pre 2 godine

Mnogim državama u regionu smeta to što je Srbija mnogo ispred njih, u svakom pogledu. Ovakvim spinovima i lažima pokušavaju da lažno optuže Vučića i nanesu ljagu na njegovo ime. Srećom, svi vidimo ko radi a ko smišlja najgnusnije laži.

Stevan

pre 2 godine

Bezimeni svedok, izmišljenog dogadjaja, vic meseca...

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija