• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2021

21:54

NIJE DANILO META! Vučić otkrio šta se krije iza napada opozicije!

Printscreen

Politika

NIJE DANILO META! Vučić otkrio šta se krije iza napada opozicije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o napadima na njega i njegovu porodicu

- Nije Danilo meta, oni time hoće da govore ljudima o aroganciji i bahatosti vlasti i hoće da izvuku moju nervoznu i histeričnu reakciju jer hoće da kažu koliko sam loš otac da nisam mogao da vaspitam sina. Na taj način žele da me dodatno lično povrede ne bi li ostvario neke ciljeve. Važno je da kažem da nisam cilj ni ja, moje rušenje je sredtsvo za njihove nove pljačke.

- Onda su rešili, kada vide da je Srbija ozdravila ekonomski, da se vraaćju na vlast. Imaju jednu smetnju, a to je poverenje ljudiu mene, računaju na moju slabost prema mojoj deci. Sećate se kako su cmizdrili pred kamerama govoreći da im neko dira decu, a niko im nije dirao decu. Nemam pojma ni kako mu se zovu deca, ni ne interesuje me, a zato svi znaju Danila. Da li ga poznajete, da li je nešto ukrao nekome ili nepošteno zaradio. Kriv je zato što je kažu, išao leksuom, a išao je službenom škodom. Na stranu sve to što radite, sve to rade jer je nervoza i nemoć velika, pred činjenicom da su svi oni išli da se brčkaju ove godine, a ja nisam ni dan išao. Teška je godina, korona je, morala je da se vrati.

- Šta je Danilo loše uradio osim što ne živi u tri miliona funti vrednim apartmanima - pitao je predsednik Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slavko

pre 2 godine

Vucicu ne mogu nista pa ga udaraju preko sina, jad i beda.

gaga

pre 2 godine

Napadaju Danila je protiv Vučića nemaju ništa, pa pokušavaju da ga slome preko porodice

Cile

pre 2 godine

Sramota je da se napada bilo cije dete i porodica! Opozicija se ponasa kukavicki i koristi takve nemoralne poteze napadajuci porodicu, sina Vucica, da je to bezobrazluk koji su gradjani kaznali pre ali ce i opet ukoliko takozvana opozicija izadje na izbore.

Dejan

pre 2 godine

Nažalost Danilu je najveći teret što je sin Aleksandra Vučića i iz tog razloga trpi svw uvrede i pritiske.

Milica

pre 2 godine

Mnogo je ruzno mesati decu j politiku. Mnogo je nisko i pokvareno

Sava

pre 2 godine

Pojedinci ne mogu da podnesu da je Srbija ekonomski jaka zemlja, zato napadaju Danila kako bi povredili Aleksandra Vučića.

Ljilja

pre 2 godine

Dzaba Djilasu i ekipi ovakvi sramni napadi kada ce da dozive fijasko na izborima.

Viki

pre 2 godine

Dzaba Djilasovci ovako sramno napadaju, na izborima im sledi fijasko!

Srdjan

pre 2 godine

Danilo je samo nacin da oslabe predsednika ali nece im to uspeti jer je vecinska Srbija uz SNS i Aleksandra Vucica.

ASER

pre 2 godine

Naravno, Danilo nije meta nego nas predsednik , nece im to proci ! Zivela Srbija !

Izbori 2024

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija