• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2021

13:40

Ako nemaš neprijatelja, mali je posao koji si uradio! Sanjajte velike snove i pravite velike planove!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Ako nemaš neprijatelja, mali je posao koji si uradio! Sanjajte velike snove i pravite velike planove!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa polaznicima Škole za mlade lidere predsednika Đorđa Ivanova i sa njima podelio svoja politička i državna iskustva

 

"Bilo mi je zadovoljstvo da razgovaram sa talentovanim i ambicioznim polaznicima Škole za mlade lidere predsednika Đorđa Ivanova. Podelio sam s njima svoja politička i državnička iskustva u odgovoru na različite izazove današnjice, poput borbe sa pandemijom, kao i svoje viđenje budućnosti našeg regiona.

Moja poruka njima je da sanjaju velike snove i imaju velike planove i da se ne osvrću na dežurne kritičare. Jer, kako je govorila Margaret Tačer, citirajući škotskog autora Čarlsa Makeja  "ako nemaš neprijatelja, mali je posao koji si uradio", napisao je Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Snežana Krstović

pre 2 godine

SNS potencira mlade perspektivne ljude koji svojom energijom i radom mogu da doprinesu prosperitetu Srbije.

Mimi

pre 2 godine

Uvek bi trebalo stremiti boljim, višim ciljevima. Za dobrim konjem prašina se diže.

Olik

pre 2 godine

Najveci uspeh je ako pratis snove. Srbija prati snove svog naroda.

Goksi

pre 2 godine

Upravo tako, i što si uspešniji to sve više žele da te obore.

Jovan

pre 2 godine

Za razliku od nekih drugih političara Vučić nij sujetan i on daje dobre savete mlađim političarima, i daje im šansu u SNS.

Zeljko

pre 2 godine

Vučić i SNS računaju na mlade lidere odnosno na mlad neiskusne političare, a toga nije bilo u nekim drugim strankama kad su bili na vlasti.

Carica Sveta

pre 2 godine

Oni koji nemaju šta da kažu, citiraju druge. Zato to Aleksandar Vučić redovno radi. A neprijatelja vidi u svakome ko misli svojom glavom. I u svakome ko vidi bolje od njega i razume stvari mnogo dublje.

Neda

pre 2 godine

Svi snovi se mogu ostvariti ako u njih iskreno verujemo, naravno, uz puno rada, truda i zalaganja sve je moguće

Gajo

pre 2 godine

SNS potencira mlade perspektivne ljude koji svojom energijom i radom mogu da doprinesu prosperitetu Srbije... Kao na primer Djuric, Kebara, Langura I ostala bora ija.

Pera Savic

pre 2 godine

Tesko je voditi zemlju u ovakvim uslovima virusa koji vlada a mladim liderima zelim puno srece.

Boban L

pre 2 godine

Veliki snovi i jesu za velike nade i nase mlade i ambiciozne ljude kojima svakako treba dati smernice i bez sujete ih uputiti na pravi put, put ka uspehu i ostvarivanju ciljeva i nadanja.

Kosta

pre 2 godine

Što te više neko gazi i ponižava to ti daje još veću snagu da istraješ u svojim ciljevima koji se mogu ostvariti.

Dušan

pre 2 godine

Treba čvrsto verovati u svoje snove jer se lako mogu ostvariti.

Vojkan

pre 2 godine

Ako čvrsto veruješ u snove sve je dostižno!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17