• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2021

19:50

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Viola fon Kramon nakon sastanka sa Grigorijem UKINULA SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU!

Politika

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Viola fon Kramon nakon sastanka sa Grigorijem UKINULA SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU!

Podeli vest

Grigorije je autonomija za sebe on nije Srpska pravoslavna crkva, on je naš, poručuje Viola fon Kramon nakon sastanka sa Grigorijem Durićem

Poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih Viola fon Kramon sastala se sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke Grigorijem Durićem i objavila sliku na društvenoj mreži Tviter.

- Uz svo poštovanje, frau fon Kramon, ali važno je napomenuti da je Srpska pravoslavna crkva proruski entitet. Ako to promenite, biće sjajno, ali sumnjam - napisala je jedna korisnica na društvenoj mreži, nakon čega je usledio šokantan odgovor:

Foto: Printscreen

- Nema ovde "Srpske pravoslavne crkve", ovo su veoma autonomne eparhije koje se razlikuju od katoličke crkve. Popričajte sa episkopom, i iznenadićete se - odgovorila je Viola fon Kramon.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

od necastive .. nista bolje nije ni za ocekivati ..

Miro

pre 2 godine

Noj veruju samo budale. Ko zna šta je umislila?

Milutin Vranjski

pre 2 godine

"Žena" je tipičan katolički idiot isopranog mozga, čiji je pradeda, neki pijani FON, "zaglavio" na Ceru ili Kolubari.

Milan

pre 2 godine

Vučić je ukinuo pravu SPC, kupio ih novcem iz budžeta.

Dusan

pre 2 godine

Dok god komentarisete o njoj u medijima ona ce da ZIVI,jednostavno je izbrisite iz medija i ona ce vremenom prestati da postoji.

Nikola

pre 2 godine

Informer,je bruka i ogromna sramota za Srbiju.Vi ste pošast zla i nekulture.Svi znaju da ste Informator Službe.Vas uče da mrzite sve što ne podrzavaju Vodju. Da nije i Grigorije državni neprijatelj ? Zašto ne pokušate da shvatite da je KRAJ ovakvom načinu pisanja.Toliko ste ostrašćeni u mržnji drugog i drugačijeg,da to ne može da se shvati.Ubiće vas mržnja,kojoj se odajete.Dolazi novo doba i VRLO BRZO do promena .Ako ste mudri,ohladite sa mržnjom.Pokušajte da se učite no rmalnoj komunikaciji.Ja vam nisam neprijatelj i ne ,mrzim vas već kroz višegodišnje praćenje sajta,iznosim TAčNU dijagnozu.Menjajte se za vaše dobro.Pozdrav PS. Imate još šanse da opstanete i u nadolazećim promenama.Hrabro se menjajte.

ratko

pre 2 godine

cekajte bre ljudi ko je ona da ukida Pravoslavnu crkvu ,kako ona moze to da uradi sta je ona

nekonebitan

pre 2 godine

Krivci su vladike koje se tako ponasaju kao da ne pripadaju patrijarsiji SPC. Kako da onda evropljani kazu drugacije kad vladika ne postuje tron i patrijarha.

Toma

pre 2 godine

Zabranu ulazak u Srbiju za ovu frustiranu pod hitno! To je cista politička pristitutka.

Rade R

pre 2 godine

Kakva odvratna žena! Ako se za ovu fašitkinju uopšte može reći da je žena!? Ovo je dvonogo zlo, Hitler bez brkova! FUJ! A ne znam zašto crkva ne smeni tog Grigorija!?

Joyce

pre 2 godine

Šta sve čovek može da sazna od poljoprivrednog ekonomiste. Zamislite tek da je Viola završila političku ekonomiju, ko bi sa njom mogao na crtu. Posle ovakvih njenih reči, Grigorije bi trebao da je se kloni u buduće. A Srpska Pravoslavna Crkva bi trebala da joj zabrani prilaz na 200 metara od objekata SPC. Da normalan svet ne poveruje o čemu Sofia Kaiser i Viola razgovaraju. Izgleda da Kovid -19 , u mentalnom smislu uzima danak u Evropi. Sprema se opšte ludilo protiv Rusije. Ovi zeleni su totalno prolupali. Srbijo neka ti je Bog u pomoć.

Marija

pre 2 godine

Ko zna šta je Grigorija je pričao, kad ona tako interpretira? Unijata

Stojan

pre 2 godine

Nacisti ostaju nacisti. Lepo su nama stari pričali...

Marina

pre 2 godine

Zelenoviću, Ćuto al vam drugarica svaka vam čast Srećno bilo

svetozar

pre 2 godine

Kada je rekla "there's no 'THE Serbian Orthodox Church'" to se prevodi kao da ne postoji jedna crkva, jedno unificirano misljenje, u pozitivnom smislu da izrazi kao da to nije jedna okamenjena institucija vezana za Ruse ili koja god bila insinuacija.

Marcco

pre 2 godine

A kako se postaje paroh, sveštenik, episkop... jel se to dobija na lutriji ili ih postavlja Papa Vatikanski, ili gospođa Viola? Ko postavlja episkope i ko ih opoziva? I koji su uslovi i pravila, ili ih nema?

Ispomoc

pre 2 godine

https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/vucic-se-najvise-plasi-hrabre-marinike-zene-koja-bi-ga-mogla-i-srusiti-s-vlasti/439371 Evo vam dokaza s kim Djilasovci rade.....

Realno

pre 2 godine

"Proruska"?! Kakvi gnusni izdajnici, a veruju da su patriote? Ulizuju se coveculjku iz KGB, najodvratnije ateisticko teroristicke organizacije ikada?! I to smatraju za "duhovnost"?! Hahahahaha!!! Pu, bre, izrodi! Sram vas bilo!

Realno

pre 2 godine

"Proruska"?! Kakvi gnusni izdajnici, a veruju da su patriote? Ulizuju se coveculjku iz KGB, najodvratnije ateisticko teroristicke organizacije ikada?! I to smatraju za "duhovnost"?! Hahahahaha!!! Pu, bre, izrodi! Sram vas bilo!

Mapko

pre 2 godine

Sekularna država nema sta da se meša u rad nezavisne crkve, a drugo, nije skandal što dotična daje takve izjave, no je degutanto što opiskop Grigorije nije reagovao na sramno ponašanje ove žene. Ali zašto se čudim episkop Grigorije je zuti pro-demokrata koji je godinama trovao Trebinje, godinana je podržavao srpsku opoziciju u RS, a ta ista opozicija je igračka pod uticajem američke službe, a da ne pričam da isti episkop podržava lopovsku djilasovu bratiju. Bolje rečeno šta li čeka SPC da se razreši ovog čovea koji nema nikakve veze sa verom.

ana

pre 2 godine

Sad vise i ne kriju da su u ratu protiv pravoslavlja. Zamislite da neko izjavi slicno za protestante ili muslimane letelo bi perje. A ovo je dozvoljeno!!!

Fikus

pre 2 godine

Ponašanje Viole von Kramon iz dana u dan poprima otvoreno neprijateljsko delovanje prema Srbiji u svakom pogledu. Selakoviću, Brnabićeva, Vučiću, uputite diplomatski demarš EU i Nemačkim institucijama i proglasite je za personu non grata u Srbiji ili ih naterajte da priznaju da oni stoje iza njenog destruktivnog neprijateljskog delovanja.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija