• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2021

19:18

NAJVEĆA SRAMOTA ZA SPC! Vladika Grigorije primio najveću lobistkinju za nezavisno Kosovo!

Printscreen

Politika

NAJVEĆA SRAMOTA ZA SPC! Vladika Grigorije primio najveću lobistkinju za nezavisno Kosovo!

Podeli vest

Poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih Viola fon Kramon sastala se sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke Grigorijem Durićem

Kako je fon Kramon istakla na Tviteru, njih dvoje su razgovarali o zajedničkim izazovima i međureligijskom dijalogu na Zapadnom Balkanu i u Nemačkoj.

 

 

- Iskoristimo ono što nas spaja za dobrobit svih nas - istakla je ona.

Podsećamo, Viola fon Kramon je u intervjuu za đilasovske medije podržala blokade puteva lažnih ekologa i pozvala na prolivanje krvi izjavom da "Vlast u Srbiji jedino poznaje jezik sile i nasilja".

Osvedočeni srbomrzac Viola fon Kramon je i jedan od lidera evroparlentaraca koji bi da stanu na put evropskoj Srbiji.

- Do sada, ja ne vidim da će potrebne reforme biti realizovane, ne mislim da će te reforme biti sprovedene, što je preuslov za otvaranje klastera. Videli smo i reakciju EK i možemo samo da se nadamo da će biti strogi, da će poštovati vrednosti i da neće podrivati sopstvenu procenu od pre nekoliko godina. Kada sam pre mesec dana bila u Srbiji, postojala je jasna skepsa kod mnogih eksperata sa kojima smo razgovarali o tome da li je Srbija uradila dovoljno, da li je uradila domaći zadatak i rekli su da nije vreme za otvaranje poglavlja, odnosna klastera - rekla je fon Kramon. 

Ona i ne krije da sebe vidi kao "lobistkinju Kosova u Evropi".

- Budućnost Srbije i Kosova je u dijalogu i međusobnom priznanju - smatra izvestiteljka Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon-Taubadel.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miroljub

pre 2 godine

ovoj švabici dozvoliti ulazak u Srbiju samo ako na sebi nosi ss oznake.

Zoran

pre 2 godine

Viola Von Cramon Srbija nikad neće priznati lažnu državu kosovo! Prestanite da podržavate šiptarske teroriste!

Dragi

pre 2 godine

Najveća sramota SPC je bez ikakve sumnje bio Amfilohije Radović, koji je uništio srpski narod u Crnoj Gori. A ovaj majmun Grigorije je njegov najbolji učenik i najbolji prijatelj Milorada Dodika. Pozdrav iz Trebinja,

nekonebitan

pre 2 godine

Viola je nemica a nemci nakon 3 krvava pokolja nas Srba (1914-1918-, 1941-1945, 1999), nebi trebalo ni da nas uzimaju u usta. Treba g.Viola da se do poda pokloni srpskim zrtvama kad dolazi na balkan i glavu da pogne kad prica o Srbima. Sramota, dolazi iz naroda koji je pored engleza najokrutniji po rusenju drzava i streljanju onih koji im se suprostave. -Sledeci put je odvedite u Jasenovac, Jadovno, na strelista Srba sirom lipe i Bosne pa u zutu kucu, mozda se postidi.

Rade R

pre 2 godine

A šta kaže Grigorije?! To što ona priča je nešto što nas ne iznenađuje, nešto očekivano, od fašista ništa drugo i ne treba da očekujemo! Mene zanima on, on koji bi trebalo da bude sveštenik Srpske Pravoslavne Crkve!?

Tuza

pre 2 godine

A,da ne gresimo dušu?Moguce da se Grigorije i žrtvovao sa tom ne-Lepom ženom,a u interesu nam nase drzave??!

Smederevac

pre 2 godine

Vladika je bruka za SPC ....a tek za narod Srbije ....

Goran

pre 2 godine

Ovaj čovek je toliko naneo zla ovde u Nemačkoj da se to nemože u par reči opisati.Nemogu da verujem da to niko ne vidi u SPC u Beogradu.Šta ovaj lopov u Mantiji još treba ovde da uradi da bi se SPC pozabavila njegovim radom ovde u Dizeldorfu.Narod je podelio,popove koji su ovde ostavili deo sebe je suspendovao a oko sebe sve sami popovi sumnjivog morala i automobilima od i preko sto hiljada eura a gotovo sve crkvene opštine grcaju u dugovima ili se bore da opstanu.Sve crkvene opštine su dobile od njega lično koliko se mora poslati novca u Dizeldorf.Ako ga SPC ne ukloni postoji čak opcija da se počnemo odvajati od Dizeldorfa.

ZN

pre 2 godine

Ako je on ne sredi, niko neće. Uskoro će cvrkutati drugačiju pesmu. :) :) :)

Rade R

pre 2 godine

Pa sam Grigorije je sramota za SPC! A zajedno sa ovom fašistkinjom, sotonom ...!? Pa ne znam, nemam reči!? UŽAS, BRUKA, ZLO!!! I on se računa da je svešteno, duhovno lice?! To zlo treba isterati iz SPC! On samo bruka i šteti i crkvi i narodu!

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija