• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2021

20:28

KANDIDUJTE VUČIĆA, ON JE ČOVEK KOME ISKRENO VERUJEMO!

Tanjug

Politika

KANDIDUJTE VUČIĆA, ON JE ČOVEK KOME ISKRENO VERUJEMO!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin istakao je u Novom Sadu pred članovima Pokrajinskog odbora svoje partije da je PS lojalan saborac SNS i Aleksandra Vučića i da PS nikada neće promeniti svoju stranu, istakavši da PS možda nije najbrojniji koalicioni partner, ali da najlojalniji zasigurno jeste, saopšteno je iz PS

- Aleksandar Vučić je čovek kome iskreno verujemo, mi smo njegovi saborci i sa nestrpljenjem očekujemo da Srpska napredna stranka predsednika Vučića još jednom kandiduje za predsednika svih Srba, za predsednika svih Srba gde god oni budu živeli, za predsednika svih građana Srbije. Pokret socijalista će snažno podržati predsednika Aleksandra Vučića u nastavku njegove borbe i siguran sam da će Srpska napredna stranka kandidovati svog predsednika kao, bez svake sumnje, najboljeg u čitavom srpskom svetu za kandidata za predsednika Republike Srbije - istakao je Vulin u Novom Sadu na skupu Pokrajinskog odbora PS.

- Pokret socijalista je pokret moderne, nacionalne levice. Mi smo pouzdani saborci predsednika Aleksandra Vučića i naravno da smo, između ostalog i zbog toga, ali i zbog svoje uporne i dosledne politike uvek prvi na udaru raznih političkih partija i pokreta koji svoje finansiranje, a i svoju pamet, nalaze u inostranstvu. Pokret socijalista u Novom Sadu je bio na udaru raznih narko-dilera, raznih narkomana, demolirane su nam prostorije, pokušali su da nas uplaše i da nas promene. Nisu pominjali nijednu partiju vladajuće koalicije, osim Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista i baš zbog toga imamo pravo i obavezu da ne napustimo svoju politiku - poručio je lider Vulin.

- Pokret socijalista ne menja svoje saveznike. Mi smo uporni, dosledni i lojalni saborci SNS-a i Aleksandra Vučića i sa nestrpljenjem očekujemo početak predizborne kampanje, a ovo za nas jeste početak predizborne kampanje, gde ćemo građanima Srbije reći šta smo uradili, šta želimo da uradimo. Pokret socijalista je dosledan i uporan i dok ga ja vodim, nikad nećemo biti na strani žutih, nikada nećemo biti na strani petooktobarskog ološa, nikada nećemo promeniti stranu i uvek ćemo biti uz predsednika Vučića - poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Skupu Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista u Novom Sadu obratili su se i novi članovi PS iz Šida, Bečeja i Novog Bečeja, koji su u partiju Aleksandra Vulina pristupili iz redova SPS-a i LSV-a.

Oni su istakli da je ukrupnjavanje levice neophodno, a da je jedina prava i iskrena levica, levica koju predvodi i objedinjuje Aleksandar Vulin.

Dodali su da svesrdno podržavaju "srpski svet" i jedinstvo svih Srba.

Novi članovi PS-a su poručili da će se još više i jače boriti za socijalnu pravdu i prava svih Srba bez obzira gde žive, dodavši da je jedino politika Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina politika koja obezbeđuje mir, stabilnost i napredak za Srbiju i sve Srbe, dodaje se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mesa

pre 2 godine

treba prvo proverit diplomu dali je ispravna kod vucica

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija