• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2021

18:52

DOKTORI TRAŽE NOVAC DA BI PORODILI ŽENU?! LJUDI, DAJTE DA IH POHAPSIMO! Vučić šokiran pitanjem novinara na godišnjoj konferenciji!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

DOKTORI TRAŽE NOVAC DA BI PORODILI ŽENU?! LJUDI, DAJTE DA IH POHAPSIMO! Vučić šokiran pitanjem novinara na godišnjoj konferenciji!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na godišnjoj konferenciji govorio je o merama za podsticaj nataliteta, a na jedno pitanje novinara šokirao se

Novinar je rekao da su mere države odlične za rađanje dece, ali šta raditi sa onim ljudima i doktorima koji traže novac da bi porodili ženu i kako će država sa tim da se izbori.

- Ljudi, ako imate dokaz, dajte, ko Boga vas molim, da uhapsimo te ljude! Ako imate dokaz da je neko tražio novac da bi porodio neku ženu, to je krivično delo, prijavite lice koje je to uradilo, to lice mora u zatvor. Molim vas, prijavite to - šokirano je rekao Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 2 godine

Svako časti sve da bude u redu sve,za sreću zdravlje .......ja ću dati 500 evra a potrošiti jos5000evra!!!i neće mi biti žao sve da dam!!!!!

dera

pre 2 godine

U doba milicije tačno se znalo ko kašlje a ko podriguje , a danas narodu skidaju kožu sa ledja i ne zna se o tome ništa .

Edo Bakarec zapovednik 106 bri

pre 2 godine

Pa, to po zakonu nije mito. Sve do 426 evra je poklon za doktore. Kako to predsednik republike nije znao?

MILOS RANKOVIC

pre 2 godine

LEP GEST DATI MLADIMA POMOC PODRZAVAM TO,A STA JE SA LJUDIMA STARIJIM OD 30 GODINA,ZNACI STARIJI OD TRIDESET GODINA NEPRIPADATE SRBIJI,TO STO PRICATE PROSEK PLATE U BEOGRADU 610 EVRA TO MOZETE DA PRICATE NEKOM U EVROPI,MOJA PLATA JE 34 000 DINARA,OVO STO STE URADILI MOZE SAMO DA SKODI VAMA NA VLASTI,LJUDIMA STE DAVALI PO 20 EVRA KO PROSJACIMA,BRUKA JE TO VELIKA,NEKAD RAZUMEM GESTOVE PREDSEDNIKA,ALI OVAKO NESTO DA LJUDE BUKVALNO RAZDVAJAS JE SRAMOTA,KUPOVATI MLADE ZA IZBORE JE MALO GLUPO,MAKSIMALNO NEKOREKTNO I BEZOBRAZNO OD DRZAVE,STO KAZE SRPSKI NAROD PAMTIMO I VRATIMO I TO UBRZO,POZDRAV ZA SAV SRPSKI NAROD PREKO TRIDESET GODINA

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51