• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2021

12:57

POLITIČKI ŽIVOT U SRBIJI NIKADA NIJE BIO OVAKO ZAGAĐEN! Vučić je ozbiljan i odgovoran čovek!

printscreen

Politika

POLITIČKI ŽIVOT U SRBIJI NIKADA NIJE BIO OVAKO ZAGAĐEN! Vučić je ozbiljan i odgovoran čovek!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je danas u jutarnjem programu televizije Pink da će predstojeća izborna kampanja biti najprljavija do sada i da će se napadi na predsednika Vučića i njegovu porodicu koji dolaze i iz zemlje i iz inostranstva dodatno pojačati

- Uopšte nemam dilemu da će biti veoma prljavi izbori, politički život u Srbiji nikada nije bio ovako zagađen. Nikada nije bio ovako prljav. Znate, predsednik Vučić ima malog Vukana koji ima četiri godine i doživeo je da čita „dabogda se raspao“, doživeo je da čita „treba ga uhapsiti“ i doživeo je da čita da je mali Vukan hologram, da nije dete. 

Ovakve stvari će se i dalje dešavati, ovo će biti najprljaviji izbori do sada, zato što je atmosfera u ovom društvu toliko zagađena i toliko je sve dozvoljeno, da to jednostavno ne može da prođe bez posledica, bar tokom kampanje“, istakao je ministar i lider PS-a Vulin

Ministar policije i lider PS-a istakao je da mnogima i u zemlji i u regionu i svetu smeta jaka i uspešna Srbija, te da su određeni centri moći uložili mnogo novca i resursa kako bi se Srbija razbila iznutra, kako bi se narušila politička stabilnost, kako bi Srbija postala nebezbedna zemlja i nepoželjna za investiranje i ulaganja. 

- Predsednik Vučić je veoma ozbiljan i odgovoran čovek i kada vam on kaže da oseća nemir, onda možete zamisliti koliko je to teško i koliko je to zaista ozbiljno. Naravno, Srbija može da se razbije samo iznutra.  Mi smo na spoljne pritiske naučili, izdržavamo, ali snaga Srbije se nalazi u našem jedinstvu. Kada poremetite jedinstvo, kada poremetite političku stabilnost, onda možete da rušite Srbiju i naravno da predsednik Vučić to odlično zna, da veoma dobro zna koliko stranaca, koliko je novca investiralo u razne političke grupacije, kako bi razbile Srbiju iznutra - poručio je ministar policije i lider PS-a.

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista je istakao da je predsednik Vučić narodni predsednik kome je prosperitet svog naroda najpreči. 

- Kad ste narodni predsednik i kad ste predsednik svog naroda, znate šta ga muči, znate šta ga nervira, znate kad je ljut na vas, znate kad vas voli, ali morate da budete deo života. Vučić oseća Srbiju. On ne želi da se svidi tamo nekome u Briselu, da ga tapšu neke evropske demokrate, a ne njegovi u svakom selu Srbije. E, njegovi su u svakom selu Srbije i on je ponosan na svoj narod - poručio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17