• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2022

21:20

VLADIKA GRIGORIJE PRIZIVA NOVE "OLUJE"! Njemu jedan pogrom nije dovoljan, otvoreno se stavlja u službu srbomrzaca!

Politika

VLADIKA GRIGORIJE PRIZIVA NOVE "OLUJE"! Njemu jedan pogrom nije dovoljan, otvoreno se stavlja u službu srbomrzaca!

Podeli vest

Vladika diseldorfski Grigorije u službi Đilasovskih medija, podržava proteste lažnih ekologa i priviđaju mu se "Oluje"

Kao da jedna Oluja, ona hrvatska, koja je izazvala pogrom 250.000 Srba nije dovoljna, vladika Grigorije oseća da dolazi druga.

Naime, za đilasovski portal N1, vladika Grigorije komentarisao je proteste lažnih ekologa koji su danima maltretirali građane Srbije.

- Neko ko misli da to ima političku konotaciju, onda je to zaslepljenost politikom i ideologijom. Nemam nikakav strah, bavim se politikom u najdubljem smislu - da zaštitimo građane i grad - rekao je Grigorije.

Da se ponajmanje bavi duhovnim poslom, a ponajviše političkim je odavno svima jasno. Postavlja se pitanje samo, za koga Grigorije Durić radi.

On je komentarisao i sastanak sa osvedočenim srbomrscem, Violom fon Kramon.

Foto: Printscreen

- Taj razgovor je bio prijateljski. Rekla je da je prijatelj Albanaca, ali ako je neko prijatelj nekome, ne mora da znači da je nama neprijatelj. Iznenađen sam reakcijama bez ikakvog smislia, ali smo navikli od tabloida i od ljudi koji su počeli da razmišljaju tabloidnom pameću, može čovek svašta da čuje. Nisam se puno potresao, to sam radio u interesu sopstvenog naroda. Ne možemo da očekujemo da neko dođe i zastupa naš interes pre svog interesa. Moramo nekada da imamo i iznad interesa, a to je život. Razgovor sa njom je bio dragocen, međutim kad je videla kako sam napadnut, videla je kako sam ja iskreno zastupnik onoga o čemu govorim, normalizacije života na Balkanu - rekao je Grigorije za đilasovske medije.

Šiptarski mediji slave Grigorija i Violu: Nema više Srpske pravoslavne crkve!

Podsećamo, Viola fon Kramon se nakon sastanka sa vladikom Grigorijem pohvalila kako je Srpska crkva drugačija od ruske i kako je svaka eparhija nezavisna. SPC se odmah oglasila saopštenjem kako je to laž.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Nole

pre 2 godine

Ja mislim da se ovaj politicar odreko religije i da mu ona sluzi kao paravan za svoje antisrpsko delovanje pa je pitanje vremena kada ce mantiju zameniti "zelenom kravatom".

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

,,za koga Grigorije Durić radi... - Ovakvi uvek i svuda rade za crnog djavola. Svi koji vise vole pare od ljudi, djavolu su sluga. Neka mi bude oprosteno sto u postu ovako govorim ali, moj greh je samo moj a vladika neka preispita svoju savest i bolje da skine mantiju da ne sablaznjava ono malo vernog naroda srpskog u Nemackoj.

Chgg

pre 2 godine

Jel moguće da vama nista nije sveto....pa vi biste pljunuli i na rodjenju familiju ako vam onaj Hobit to naredi

Edo Bakarec ustaški komandant

pre 2 godine

Они који су учествовали у Олуји данас имају најближе рођаке у Скупштини Србије. Такви паразити се представљају као „патриоте" а раде на штету Срба. То су прави непријатељи Србије!

Mapko

pre 2 godine

Vladika je postao prostitutka siledžije i nasilnika Đilasa, da budemo vulgarni i prosti kao sto je srbijanska neo-ustaška opozicija "Vladika ne se*i". Tebe treba SPC da se reši jednom zauvek, a ti znači da te otera iz crkve, pa slobodno ćeš moći da se baviš prostitucijom u ime žutih lopova u mafijaša, ali ne srami više crkvu.

Tinka

pre 2 godine

Zar se mržnja uči na teologiji? Strašno je što svešteno lice poziva na uništenje svega srpskog, Srba i Srbije.!!!

Mileva

pre 2 godine

Ljubi bližnjeg svoga napisano je u Bibliji, a ovaj Grigorije propagira nasilje i uništenje svoga naroda. Prodao svoju dušu za "sitne" novce. Užas!

Miki

pre 2 godine

Ovaj Grigorije je sramota Hercegovackog roda.Bitanga u mantiji.Sto se sada ne oglase njgovi prijatelji Bodiroga i slicni?Zasto nas svestenik ima isto misljenje o svojoj veroispovesti i otadzbini kao i najljuci srbomrzci iz Hrvatske, Srbije,KiM i drugih, nama neprijateljskih destinacija?Sta radi nasa SPC, zasto se ne oglasava na sramne reci izandjelog svestenika?Ko je njegove Trebinjske kredite vracao, koliko je Eparhiju kostao njegov javasluk i zavodjenje zena po parohiji?On je i bice vecna sramota hercegovackih gorstaka i rodoljuba.

Dusan

pre 2 godine

Ako je tako kako pisu novine ,crkva treba da reaguje i rascini ga skroz.Strasno i sramota,sta vernici rade u takvoj crkvi?

Dejan

pre 2 godine

Srbiji i srpskom narodu je dosta više ratovanja , Vladika Grigorije je previše zastranio.

Branka

pre 2 godine

Takve izjave jedno svešteno lice ne bi smelo sebi dozvoliti.

Sonja

pre 2 godine

Vladika je potpuno skrenuo sa uma kada od svega sto je mogao da kaze propagira rat i nemire. Takvi nisu dostojni da pricaju u ime naroda.

TV

Ceo Kijev gori! Rusija izvela najjači raketni udar od početka rata! Uništene dve fabrike ključne za proizvodnju oružja! (VIDEO)
Live TV

Ceo Kijev gori! Rusija izvela najjači raketni udar od početka rata! Uništene dve fabrike ključne za proizvodnju oružja! (VIDEO)

Današnji dan je izuzetno turbulentan s obzirom na vesti koje nam stižu iz sveta. Makron nezadovoljan što je treći nakon izbora. Dva centralna događaja prate nas mesecima, čak godinama, a to su sukobi u Ukrajini i u Gazi. Na ove, ali i druge aktuelne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Velibor Stević i geopolitički analitičar Luka Stajić.

08.07.2024

19:50

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija