• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2022

11:08

SNS BEZ VUČIĆA NEĆE BITI ISTA ORGANIZACIJA!

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

SNS BEZ VUČIĆA NEĆE BITI ISTA ORGANIZACIJA!

Podeli vest

Potpredsednih Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić ocenio je danas da ta stranka neće biti ista organizacija ukoliko se Aleksandar Vučić povuče sa čela stranke


Šapić je rekao da je Vučić napravio SNS i da njegova namera da se povuče sa funkcije predsednika stranke "ostale članove ne čini baš previše srećnim".


"SNS sa Vučićem i bez njega nije ista organizacija. Nema nikakve dileme da ukoliko ostane pri toj odluci i skloni se sa čela stranke, ona sigurno ne može da ostane na nivou na kom je bila do tog momenta, a pitanje je samo koje će posledice toga biti", kazao je Šapić, gostujući na Pink televiziji.

On je rekao da je SNS pod vodstvom Aleksandra Vučića uspela da uradi mnogo za Srbiju u poslednjih 10 godina i da bi se trebalo potruditi da se zadrže ostali kvalitetni članovi stranke ukoliko dođe do odlaska predsednika Vučića.

ŠAPIĆ KANDIDAT SNS ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA!

Naveo je da je jedan od najkvalitetnijih ljudi u stranci predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić i ocenio da bi stranka bila na velikom gubitku, ukoliko bi Glišić zajedno sa Vučićem napustio funkciju u SNS.

Foto: beta

Upitan da li je razgovarao sa predsednikom Vučićem o njegovoj odluci, Šapić je okarakterisao kao neumesno da se meša u njegove odluke.

"On dobro zna šta radi i dobro će izmeriti pre nego što donese konačnu odluku", kazao je Šapić.

Istakao je da su sada prioritet predstojeći izbori, te poručio da će sve liste nositi ime Aleksandra Vučića, kao aktuelnog predsednika SNS-a i tvorca savremene politike Srbije.

Kazao je da je važno za sve građane Srbije da se spuste tenzije u društvu i da se implementiraju dobre stvari kao što je Otvoreni Balkan, kako bi se životni standard u Srbiji podigao na viši nivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
veljko

pre 2 godine

Aleksandar Vučić je uspeo da uradi mnogo za Srbiju u poslednjih 10 godina

Vlajko

pre 2 godine

Naravno da nece ,al ce ipak Aleksandar Vucic biti tu uz stranku kad joj bude potrebno, ako se bude povukao sa cela !

Vvvv

pre 2 godine

Ali nam je ostavio u amanet postenje i utabao put ka uspehu i boljoj buducnosti

Jela

pre 2 godine

Vučić je jedan i jedini i najbolji. Nema sanse neko drugi da ga zameni.

Zoran

pre 2 godine

Neće biti isto. To je i normalno, jer stranka nije kompjuter . Čovek je onaj koji kreira uspeh ili neuspeh. bitno je da stranka izabere naslednika koji će više voleti Srbiju od Amerike, Nemačke i Engleske i da ga u svemu podržava a taj koga zadesi ta nevolja da vodi stranku mora imati , makar , približno istu energiju ,ao i Vučić i naravno znanje.

Maja

pre 2 godine

Predsednik Vučić je mnogo uradio za Srbiju i svakako da SNS ne bi na ovom nivou funkcionisala da on nije na čelu!

Mikica

pre 2 godine

Retko ko ce moci da zameni Aleksandra Vucica.

Ana

pre 2 godine

Vucic je najbolji politicar na ovim prostorima u poslednjih 50 godina. Nema mu ravnog

maja

pre 2 godine

Vucic ce uvek biti tu za SNS i za svaku vrstu pomoci ako zatreba

jelena

pre 2 godine

Vucic je podigao SNS ali ima on svog nasleniak koji je skoro dobar kao on, a to je Sapic, tako da mesta z brigu nema

ina

pre 2 godine

Vucic nikadaa nece napustiti stranku, uvek ce biti tu za svoje SNS-ovce

ŠAPIĆ KANDIDAT SNS ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA!
Politika

ŠAPIĆ KANDIDAT SNS ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA!

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, potvrdio je danas da će biti nosilac izborne liste SNS za Beograd i da će se na izborima 3. aprila kandidovati za gradonačelnika glavnog grada Srbije

26.01.2022

10:04

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija