• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2022

10:04

ŠAPIĆ KANDIDAT SNS ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA!

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

ŠAPIĆ KANDIDAT SNS ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, potvrdio je danas da će biti nosilac izborne liste SNS za Beograd i da će se na izborima 3. aprila kandidovati za gradonačelnika glavnog grada Srbije


Šapić je rekao da će 11. februara biti održan Glavni odbor SNS-a na kojem bi trebalo da budu usvojene i republička i gradska lista, i da će 14. ili 15. februara biti raspisani izbori.


Predsednik opštine Novi Beograd podsetio je da se na tom mestu nalazi već 10 godina i da se prestonicom bavi već 12 godina.

Šapić je podsetio da se 2018. kandidovao za funkciju gradonačelnika i da bi mu bila čast da se opet nađe u trci.

"To je čast, ali i obaveza. Ja sam čovek sa obe noge na zemlji i u ovom poslu sam poprilično dugo. Ispred nas je važan period u kome treba Beograđanima predstaviti razvojne planove za glavni grad", poručio je Šapić, gostujući na Pink televiziji.

Kazao je da će se u narednom periodu podruditi, kako bi zadobio poverenje građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Caca

pre 2 godine

Beograd ce dosta napredovati i izgraditi sa Sapicem!

Ivkovic

pre 2 godine

Poverenje gradjana u Sapica postoji a to je uticaj njegovog odgovornog rada pre i pametnih odluka pod okriljem SNS danas.

Ana

pre 2 godine

Momentalno i nemamo boljeg kandidata, verujem da ce on izaci kao pobednik.

Vlajko

pre 2 godine

Gradjani odlucuju na izborima , nadam se da ce Sapic da osvoji najvise glasova ispred SNS !

JAna

pre 2 godine

Sapic je i te kako dosledan funkcije gradonacelnika..

JAna

pre 2 godine

Ne postoji drugi kandidat koji bi mogao da mu parira..odlican izbor

JAna

pre 2 godine

Ne sumnjam u sposobnost Sapica, zato ga i podrzavam..

Mary

pre 2 godine

Smatram da je Šapić najbolji izbor za gradonačelnika Beograda. Verujem u njegovu pobedu.

Milan

pre 2 godine

Cast bi mi bila da Sapic bude gradonacelnik Beograda!

zečica

pre 2 godine

Šapic je pravi izbor, mlad i ambiciozan sa energijom koja zraci moze mnogo uraditi i verujem da hoce ukoliko odnese pobedu na izborima za gradonacelnika.

zečica

pre 2 godine

Sapic je odlican kandidat ispred SNS za gradonacelnika BG

zečica

pre 2 godine

Ljudi koji su u politici trebaju biti baš kao Šapić. Obrazovani, odgovorni, humani i uvek spremni da pomognu onima kojima je pomoć preko potrebna.

zečica

pre 2 godine

Šapić je definitivno najbolji kandidat za gradonačelnika. Svoju sposobnost je dokazao kao predsednik opštine Novi Beograd.

zizs

pre 2 godine

Naravno da je on prvi izbor, toliko se trudio i vredno radio i zasluzio je to

jana

pre 2 godine

I treba da bude on, svaka mu cast sto se posle toliko godina izborio za to sto zasluzuje

kata

pre 2 godine

Beogradjani ce moci mirno i spokojno da zive kada on bude gradonacelik

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17