• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

26.06.2024

15:07

Završne borbe u grupnoj fazi! Ukrajina ispala, čeka se još rasplet u F grupi

EPA Images

EURO 2024

Završne borbe u grupnoj fazi! Ukrajina ispala, čeka se još rasplet u F grupi

Podeli vest

Poslednji je dan prve faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i čekamo rasplete u grupama E i F. Ono što naše navijače najviše zanima je vest da je Srbija završila takmičenje na kontinentalnoj smotri i "orlovi" će večeras od 20.45 časova sleteti na aerodrom "Nikola Tesla".

Svim kritičarima koji su pratili utakmice Srbije u Nemačkoj, glavni zaključak je da je najveći krivac selektor Dragan Stojković Piksi. 

 

DANAŠNJI RASPORED NA EP

Grupa F

Češka - Turska   21.00 (RTS 1, Arena 1 premijum)

Gruzija - Portugal   21.00 (RTS 2, Arena 2 premijum)

Grupa E

Slovačka - Rumunija   1:1 (1:1)

Ukrajina - Belgija   0:0

21:46 - Poluvreme je na utakmicama grupe F, Gruzija vodi protiv Portugala, a na meču Češke i Turske još uvek nema golova. 

Foto: EPAIMAGES

 

21:17 - Oštro je o reprezentaciji Srbije govorio nekadašnji kapiten Crvene zvezde. 

20:56 - Strahinja Pavlović oglasio se nakon ispadanja sa Evropskog prvenstva. 

20:33 - Svoje mišljenje o igri Srbije izneo je i proslavljeni trener, opširnije OVDE. 

20:17 - Slavni srpski fudbaler, a danas direktor mlađih kategorija u FSS-u  - Nikola Lazetić, za "Informer" je analizirao nastup "orlova" na Evropskom prvenstvu. 

19:50 - Poznat je i rasplet u E grupi, gde je Rumunija odigrala nerešeno protiv Slovačke, ali su obe ekipe prošle dalje, dok je Belgija još jednom razočarala i odigrala bez golova protiv Ukrajine

18:45 - Velika borba vodi se u E grupi, gde šansu za prolaz dalje imaju sve četiri reprezentacije. Posle prvog poluvremena u Frankfurtu je 1:1 između Slovačke i Rumunije, dok na meču u Štutgartu između Ukrajine i Belgije nema golova. 

18:00 - Fudbaler Engleske Fil Foden napustio je iznenada kamp reprezentacije u Nemačkoj i vrati se hitno kući zbog porodičnog razloga. 

17:30 - Fudbalska reprezentacija Srbije u kasnim popodnevnim satima napustila je Augzburgu i krenula prema aerodromu u Minhenu, odakle će se uputiti ka Beogradu.

17:50 - Sve je izvesnije da će selektor Piksi biti smenjen posle debakla na EP, a više o tome pročitajte ovde. 

17:10 - Kroz manje od sat vremena počinje rasplet u grupi E, sastaju se Slovačka i Rumunija, odnosno - Ukrajina i Belgija. 

16.40 - Mađarski fudbalski reprezentativac, Barnabaš Varga (29), otpušten je iz bolnice nakon operacije zbog preloma kostiju lica koje je zadobio tokom utakmice Evropskog prvenstva u Nemačkoj. On se nakon toga vratio u Mađarsku.

 

 

16:12: Čekajuči utakmicu, lepo se gruzijski i portugalski napadači zapadaju u Gelzenkirhenu. 

 

 

16:08: Takođe, prema saznanjima Informera, igrači su od sinoć slobodni da se vraćaju kad kome odgovara, mada će većina avionom koji poleće u 19.20 iz Minhena. 

15:48: Kako to obično biva, čim dođe do neuspeh, krene rasulo, a napolje izađe sve ono što se vešto krilo. Tako je Informer došao do saznanja da su četvorica fudbalera rešena da ne igraju više za državni tim dok je Piksi selektor. 

15:34: Najveće razočaranje za sve naše navijače je Srbija. "Orlovi" su kao psolednji u grupi C završili učešće na Evropskom prvenstvu i sada je u državnom tumu rasulo. Traži se krivac, prebacuje se odgovornost i neko će morati da odgovara. Izvesno je da će to biti selektor Stojković, mada verovatno neće biti jedni. 

Foto: Tanjug/AP

 

 

15:25: Meč Češke i Turske biće direktna borba za drugo mesto u grupi F. Turci imaju tri boda, a Česi jedan. Utakmica će biti odigrana u Hamburgu. 

 

 

15.21: Kad je reč o grupi F, situacije je nešto jasnija. Portugal je tu prvi i igraće za utiske, čast, statistiku i navijače. Rival će mu biti Gruzija, koja će se večeras, osim da se desi čudo, oprostiti od takmičenja. Meč se igra u Gelzenkirhenu, baš na "Šalke areni", gde su igrale Srbija i Engleska. 

 

 

15:14: Drugi meč u grupi F odigraće Ukrajina i Belgija u Štutgartu. Ukrajincima ne odgovara nerešen ishod i moraće da ide na pobedu, dok bi Belgijancima i remi odgovarao, mada bi voleli da pobede i budu prvi u grupi.

 

 

15:09: Utakmica Slovačke i Rumunije biće odigrana u Frankfurtu. Ovih dana pojavila se priča da su selekcije dogovorile nerešen ishod, jer bi tako obe sigurno prošle dalje. Navijači su uveliko u ovom nemačkom gradu, spremni da podrže svoje ljubimce.

 

 

15:05: Dobro došli na Informerov blog posvećen dešavanjima 13. dana na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Na žalost, Srbija je eliminisana i "orlovi" će večeras oko 20.45 časova sleteti u Beograd. Pred nama su četiri utakmice, odnosno rasplet u grupama E i F. ostanite uz Informer i pratite iz minuta u minut šta se dešava kako u Nemačkoj, tako i u taboru naše reprezentacije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija