• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2022

09:45

Đilas naredio: Na svaki način ogaditi predsednika Rusije Srbima! Putin je prebogati kralj kiča i bahatosti!

printscreen

Politika

Đilas naredio: Na svaki način ogaditi predsednika Rusije Srbima! Putin je prebogati kralj kiča i bahatosti!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas naredio je da portal koji je pod njegovom direktnom kontrolom Nova S Srbima ogadi predsednika Rusije Vladmira Putina i da ga predstavi kao prbogatog i bahatog lidera

 

Nova S portal je objavio vest pod naslovom Zlato, baldahini, fontane i kič: Zavirite u Putinov dvorac na Crnom moru, opisujući tako vilu na Crnom moru koja je navodno sagrađena za Vladmira Putina. 

Ipak, način na koji su opisali vilu samo je jadan i bedan pokušaj da Srbima ogade Putina i Rusiju koja je našoj zemlji uvek bila veliki prijatelj, pogotovu u vreme epidemija koronavirusa. Ovim pežorativnim naslovom jasno je da je đilasovski portal želeo da poruči Srbima da je Putin prebogati kralj kiča i bahatosti, jasno pokazavši da im prijateljstvo Srbije i Rusije itekako smeta.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovanka

pre 2 godine

Srbija i Rusija imaju jako dobre odnose, sto Đilas nece uspeti da rasturi!

Budislava

pre 2 godine

E više i taj Đilas kao margarin u sve se meša. Dosadio je i Bogu i narodu.

Hana

pre 2 godine

Rusija je zemlja koja je uvek pomagala Srbiji i srpski narod to nikada nece zaboraviti.

Mia

pre 2 godine

Djilas se odavno ogradio srpskom narodu svojom bahatoscu, lopovlukom, lazima, neredima i remecenjem mira.

Sara

pre 2 godine

Srbija ce uvek biti iskreni prijatelj sa Rusijom koja je uvek bila prva koja je pomogla Srbiji u mnogim situacijama tokom pandemije Korona virusa.

Taras Bulkba

pre 2 godine

On misle da smo mi veverice, da poverujemo u nihove lagarije....

Bojana

pre 2 godine

Ovde je Điki taj koji se bahato i nedolično ponaša!

Vladimir

pre 2 godine

Alo bre, Đilase, ljudski šljamu, nisi Putinu ni do kolena da bi ga komentarisao u negativnom kontekstu!

Kosta

pre 2 godine

Vidi ti to, da ogade Putina Srbima. Kakav je ovaj Đilas bednik i smrad.

Jelena

pre 2 godine

Putin i celokupni ruski narod su naši iskreni prijatelji, uvek ćemo biti jedni uz druge

Milan

pre 2 godine

Djilas nikada nece moci da pokvari odnos izmedju Srbije i Rusije .

Milos

pre 2 godine

Djilasovi bedni pokusaji da nas posvadja sa Rusijom nece upaliti.

Marina

pre 2 godine

Ono sto Djilas i njegovi mediji pokusavaju nece uspeti .

Sanja

pre 2 godine

Ne može njega niko nama ogaditi, on i Rusija su nama uvek bili na raspolaganju, uvek podrška, pomoć, prijatelj kada nam je to bilo najpotrebnije. Rusiju i Srbiju niko ne može da zavadi.

Simic Dusica

pre 2 godine

Verujte, ne mogu zli jezici da pokvare odlicnu saradnju Rusije i Srbije.

Simic Dusica

pre 2 godine

Djilas samo moze jos vise da se ogadi narodu, nista vise nece postici ovakvim bljuvotinama.

Žigolo

pre 2 godine

A isti taj Navaljni koji pljuje Putina, izginuo u pokušajima da se ON uvali na Putinovo mesto ... Ima li većeg licemerja? Baš kao što se i Đilas kupa u milionima € a optužuje Vučića da krade, mada za to nema ni jedan dokaz.

Djurdja

pre 2 godine

Djilas je lazov, lopov i prevarant. Takva je i sva njegova kamarila. Ja im nista ne verujem. Ove fotografije su mogle da budu snimljene bilo gde, kao enterijer za neki film. Ko to moze da udje u Putinove intimne prostorije, da fotografise koliko hoce i da to objavi.

Zlata

pre 2 godine

Dragan Djilas treba da se pokrije po usima i da cuti, a ne da izdaje naredjenja da se pise protiv Putina. Srbija i Rusija imaju izuzetne odnose, postovanje.

Sanja

pre 2 godine

Ovo je strasno sta Djilas radi. On samo ukopava Srbiju. To se radi samo ko mrzi svoju zemlju. Strasno

Filip

pre 2 godine

A gde je bogatstvo, tu se javlja Djitler! Pa Putin je lično napravio Rusiju silom kakva danas jeste. Nisu baš Jeljcin ili Gorbačov. Ali zato Djitleru to i smeta, on je više za rušenje.

Mirko

pre 2 godine

Djilas nece uspeti da posvedja Srbe sa arusijom.oni su dobri i odani prijatelji.

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija