• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2022

16:45

VLADETA BI RUŠIO SPOMENIK, ZA MARINIKU SU SRBI GENOCIDNI, A ZA DAČU IKODINOVIĆA... Pa, pogledajte sami!

Beta/Luka Filipović/Twitter

Politika

VLADETA BI RUŠIO SPOMENIK, ZA MARINIKU SU SRBI GENOCIDNI, A ZA DAČU IKODINOVIĆA... Pa, pogledajte sami!

Podeli vest

Nakon što bi Đilasov Vladeta Janković da ruši spomenik Stefanu Nemanji ako osvoji vlast u Beogradu, sada se javio još jedan opozicioni "hejter"

Vladeta bi da ruši Stefana Nemanju, Marinika da proglasi Srbe za genocidne, a njihov simpatizer Danilo Ikodinović poručuje:

- Srbi iz Republike Srpske koji imaju pasoš Srbije su go*nari!

Ikodinović je podelio sledeću objavu.

- Umesto što kukamo nad sudbinom zlom, nad Đokovićima i malobrojnim go*narima iz RS koji pristaju da budu prijavljeni u BG zarad šake kaemova, uzmimo sudbinu u svoje ruke. Ubedimo apolitične i neodlučne oko nas da će apolitični da nam dođu glave ako ne izađemo svi da glasamo.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
danimir

pre 2 godine

Kakote bre nije sramota,ja razumem da vaterpolisti ne zarađuju u karijeri veliku kintu,al taj srpski tvoj narod sa obe strane Drine su te slavili kada si za Srbiju donosio medalje,i nemogu da verujem da imaš kompleks zbog brata našeg Novaka.To što se u tenisu vrti veča kinta nego u vaterpolu to je tako,a zbog toga ti sa frustracijom tako o Noletu,niko nije reko da ti takođe nisi naporno trenirao i u životu morao zarad uspeha u vaterpolu koje čega se odreč,svi mi znamo da su to teški i naporni trenizi,ali ti Srbine si u vaterpolu bio nešto sad iza ove tvoje izjave zaključujem da mrziš sve jer se u vaterpolu ne vrti velika kinta i scena pa tu su verovatno ti mrski i Piksi i Divac,neznam šta su ti u cugu ubacili ti Đilasovi sektaši da si ti ovim potkačio i kolegu u sportu Šapića.Sedi malo kući saberi se,nije valda da su te kupili,ako nije to onda su ti u cugu nešto ubacili.

Rade R

pre 2 godine

Dača je bio mnogo dobar vaterpolista! U udesu je imao i povrede glave, ovo su posledice tih povreda! A i fali kinta! ŽIVELI SVI SRBI NA SVETU! Pa i ovi "Srbi" koji se stide što su Srbi i koji ne vole državu u kojoj žive, u kojoj su rođeni! Nisu oni ustvari ništa a ne samo "Srbi", oni samo imaju ljudski oblik! Oprosti im bože, ne znaju šta rade! A narod neka zna samo sa kim ima posla! Glasove naroda traže oni koji mrze taj narod, mi njih ne mrzimo, mi njih žalimo! ŽIVELA SRBIJA!

Marcco

pre 2 godine

Gađa potencijalne glasače iz NS i Subotice, sa sličnim mišljenjem, sponzore subotičkog radija "Marija"

Sparta

pre 2 godine

IKODINOVIĆU, imao sam fino mišljenje o tebi.. Ali posle ove izjave o nama Srpskom narodu iz R. Srpske, ti si za nas za sva vremena : NULA OD ČOVJEKA !!! SRAM TE BILO !!! A nadam se da TI i takvi kao ti nikada nećete doći na vlast u našoj MATICI SRBIJI !!! SRAM TE BILO !! I OD OVOG MOMENTA, TI I TVOJI DRUGARI KAO I DJILAS STE TRAJNO NEPOŽELJNI U R. SRPSKOJ, TRAJNO !! ŽIVJELA R. SRPSKA I MATICA SRBIJA. ☝️☝️☝️

Srbin iz RSrpske

pre 2 godine

Ovom covjeku neka je Bog na pomoci.

Miro

pre 2 godine

Još na ove izbore ovako a na one posle cela Srbija zajedno sa zapadnom Srbijom preko Drine. Dobro je što je Ikodinović nas pozvao da izađemo na izbore. Nažalost većina Srba iz Republike Srpske dosada nije glasala. Sada hoće jer uvrede ne trpimo ni od mnogo većih ličnosti od bivših bazenskih plivača sa loptom.

sta bi coveku

pre 2 godine

niko te moze uniziti kao sto mozes sam sebe.to je slucaj sa ikodinovicem.postovali smo ga i saosecali sa njegovom nesrecom ali sada mi je ravan rasisti kad moze za svoj narod da kaze da su g...nari onda si ti takav jer pripadas tom narodu.

Jeka

pre 2 godine

I ovaj Dača dobio lovu od Đilasa i njegovih tajkuna.Daču su slavili svi Srbi gde god živeli kad je donosio pobede Srbiji a on srbe naziva govnarima.Malo ga udarila sujeta i ljubomora zbog Noleta a iskoristio je SNS više puta.Pa sad najlakse pljunuti svima u lice.

Mikica

pre 2 godine

Ikodinoviću , ja sam mislio da si invalid zbog povrede ruke a ti si izgleda invalid zbog povrede glave.

Daka

pre 2 godine

Vucic je vratio svakom gradjaninu samopuzdanje i veru u sebe. Da radimo i zaradimo, da mozemo da znamo svoju vrednost. Dok je tako nije bitno ko sta kaze jer ih niko ni ne slusa.

Ljubiša

pre 2 godine

Ej, kljakavi, niko ti nije kriv što si divljao na motoru, pa si sad ljubomoran na svakog ko je uspeo da postigne nešto u životu.

sledeća vest

TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!
Live TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!

Brojna žarišta trenutno postoje širom sveta. Jedna bukte, druga tinjaju, a treća se tek pripremaju. Kakva je situacija na frontu u Ukrajini, ali i na Bliskom istoku, kao i kakva ratna dešavanja se odvijaju širom planete komentarisali su ekspert za energetiku profesor dr Dragan Škobalj i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost tokom gostovanja u "Ratu uživo".

16.08.2024

22:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

“Sonja Savić nije imala prava da sebi oduzme život, ljut sam na nju”! Petar Božović kroz suze govorio o svojim kolegama pa se dotakao i Vlaste Velisavljevića (VIDEO)
Kultura

“Sonja Savić nije imala prava da sebi oduzme život, ljut sam na nju”! Petar Božović kroz suze govorio o svojim kolegama pa se dotakao i Vlaste Velisavljevića (VIDEO)

Petar Božović je u okviru Jedinog pravog 48. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji bio gost promocije knjiga “Idemo dalje” autora Slobodana Stojanovića i “Mojih 500 glumaca” autora Zdravka Šotre na kojoj je govorio o zajedničkom radu sa najznačajnijim rediteljima, scenaristima ali i kolegama srpske kinematografije.

17.08.2024

07:15

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija