• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2022

08:39

NE DAM, NEĆE NAROD SRBIJE U NATO! Naš narod voli svoju vojsku,  A NE TUĐU! SAMI ĆEMO DA ČUVAMO SVOJE NEBO!

Beta

Politika

NE DAM, NEĆE NAROD SRBIJE U NATO! Naš narod voli svoju vojsku, A NE TUĐU! SAMI ĆEMO DA ČUVAMO SVOJE NEBO!

Podeli vest

Lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče se na prvom predizbornom skupu u Merošini osvrnuo i na skorašnje navode Đilasovog kandidata, Zdravka Ponoša, kada je na pitanje ulaska u NATO, rekao "Nikad ne reci nikad"

 

- A, onima koji danas vama, koji se sećate 1999. godine, poručuju - nikad se ne zna, možda hoćemo, možda nećemo… Ja poručujem ne dam i neće narod Srbije u NATO. Narod Srbije voli svoju neutralnost i svoju vojsku. Svoju, a ne tuđu. Mi hoćemo sami da čuvamo nebo, da niko ne može suverenitet naše zemlje da ugrozi. Zato će narod Srbije znati da izabere i 3. aprila - istakao je Vučić i dodao da nas uskoro očekuje novo naoružanje.

U tom smislu najavio je da će se za nekoliko dana videti koliko je Srbija snažija, a građani će se, kaže, obradovati nekim sistemima, od kojih su neki među najmoćnijim oružjima u svetu.

- Nikada više Srbija neće nikome biti lak plen. Srpski narod je slobodarski i nikada neće dozvoliti da neko tu slobodu ugrozi - poručio je Vučić.

Foto: Beta

Aleksandar Vučić

Dodao je i da je ponosan što niko od njegovih saboraca nije ružnu reč rekao o političkim protivnicima, kojima bi, sa druge strane, kako kaže, svako gostovanje propalo ako ne bi njegovo ime posmenuli “120 puta”, jer ne znaju ništa osim da mrze onog ko radi i gradi, dok oni dobaciju.

- Zato im se žuri, zato nervoza, jer znaju da Srbija ima budućnost, p računaju da mogu još jednom da opljačkaju , pa šta im bog da. Nema povrtaka u proštlost, Srbija neće nazad, nego napred i niko ne može da je zaustavi - poručio je Vučić.

Dodao je i da je prethodna vlast ostavila Srbiji “vruć krompir” po pitanju KiM i pritisak zapadnog sveta da priznamo tzv. nezavisno Kosovo, ali je ova vlast, kaže, radila polako, tiho i čuvala zemlju, KiM, Srbiju, i srpski narod gde god živeo na prostoru SFRJ.

- I, nije bilo ratova, sukoba, ni "Oluje", ni "Bljeska" - naglasio je Vučić.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 2 godine

MOJA PODRSKA DRZAVI,NARODU I VUCICU DOK SAM ZIV!!!

Milan

pre 2 godine

Ogromna većina Srba, skoro svi, ne žele da Srbija uđe u NATO. Neka to dobro znaju svi i neka se u skladu sa tim i opredele kada dođe vreme za glasanje.

Dusko

pre 2 godine

Nece Srbija u NATO i zadrzace vojnu neutralnost dokle god je Vucic na celu Srbije

Iva

pre 2 godine

Srbiji NATO ne treba,vecina gradjana Srbije se slaze sa tim ,mi smo slobodna drzava koja napreduje u svakom pogledu sve vise i vise...Podrska Vucicu i njegovom,trudu radu i zalaganju...

Nena

pre 2 godine

Naš narod je oduvek bio jedinstven po ovom pitanju i svakako ćemo i dalje podržavati to naše jedinstvo. Podrška će sigurno ići Vučiću jer je on naša stabilnost i sigurnost, njemu se veruje jer je na strani svog naroda

Baja

pre 2 godine

Naravno, kako da cenimo nekoga ko nas je bombardovao i ubijao nas narod?

Milan

pre 2 godine

Neće Srbi ni NATO ni one koji zagovaraju da Srbija uđe u NATO.

Krsman

pre 2 godine

Predsednik nece dozvoliti da udjemo u Nato i placamo reket stranoj vojsci. On ce cuvati vojnu neutralnost.

Vladana

pre 2 godine

Svaka rečenica nosi sigurnu i jasnu poruku.Bravo predsedniče.

Vladana

pre 2 godine

Srbija je slobodna država.Svaka rečenica je na mestu.

Vladana

pre 2 godine

Nećemo da smo tuđa svojima, borimo se za nezavisnot.Podrška za predsednika.

Mia

pre 2 godine

Srbija treba da bude spremna na sve moguće scenarije.

Mia

pre 2 godine

Samo sazivanjem sednice i resavanje pitanja u startu možemo sprečiti neželjene situacije.

Nemanja

pre 2 godine

Dok nam je Vucica u Nato necemo. Zato ne dozvolimo stranim placenicima da dobiju glasove i lobiraju za ulazak u Nato.

Savo

pre 2 godine

Budimo uz naseg predsednika koji je garant da Nato cizma nece Srbijom marsirati.

Nina

pre 2 godine

Ima naše nebo ko da čuva, ne predajemo se mi tek tako

marco

pre 2 godine

Okupacija Srbije koju Đilasovci propagiraju tzv. ulaskom u NATO je za narod neprihvatljiva jer se dobro sećaju 1999.godine i "Milosrdnog anđela".

shira elijah

pre 2 godine

pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj ženi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali još uvijek znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Apata me uputio i pokazao što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr. Apata je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Apate. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-poštu na ovaj {drapata4@gmail.com} ili WhatsApp preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. APATA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija