• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2022

21:22

AKO VLADETA NE POBEDI, SLEDI ULICA! Vidojković otkrio pakleni plan opozicije ako ne dođu na vlast!

Printscreen

Politika

AKO VLADETA NE POBEDI, SLEDI ULICA! Vidojković otkrio pakleni plan opozicije ako ne dođu na vlast!

Podeli vest

Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladeta Janković gostovao je u emisiji lošeg ukusa koju vode Marko Vidojković i Nenad Kulačin

Janković je, po navidi, "tuc-mucovao" svoja predizborna obećanja, ali negde pri kraju, emisija je počela da poprima opasne elemente govora mržnje i poziva na rušenje državnog poretka.

Vidojković i Kulačin izrazili su želju da Đilasov Vladeta pobedi na izborima a onda na je kraju emisije Kulačin obznanio scenario ako ipak ne pobedi:

"Nadamo se da će sve proći kako treba i da nećemo morati izbornu volju da branimo na ulici!"

Za Đilasove vedete, izborna pobeda je, čini se, unapred proglašena. Ukoliko ne bude po njihovom, spremni su da svoje batinaše i plaćenike pošalju na ulice da izazivaju haos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veljko M

pre 2 godine

Da je cenzus ostao 5%, ostali bi ispod linije koja označava cenzus.

Krstic

pre 2 godine

Sta drugo Đilasovi mogu da pokazu sem nasilja i unistavanje drzavne imovine?

sombor

pre 2 godine

Ove bednike treba strpati u zatvor pa neka protestuju svaki dan drugo nista i neznaju osim da uzmu vlast na silu u ostalom ko vise i gleda njihovu emisiju dno dna

Ana

pre 2 godine

Kampanja opzicije se sve vreme svodi na nasilje i rusenje!

Baća

pre 2 godine

Ja na njegovom mestu ne bih to govorio i izazivao onu drugu stranu, pa da se prebroje na ulici. Vidojković je, po meni, dvorska luda Dragana Đilasa, i ne treba ga shvatati ozbiljno. Seruc.a i prduc.a da gazdi ne bude dosadno.

Nikola

pre 2 godine

Ne prodje ni dan a da ove "intelektualne gromade" ne prete sa nasiljem. Dokle vise? Narod vrlo dobro zna za koga treba glasati i to ce pokazati na izborima.

jana

pre 2 godine

Ljudima u Srbiji je već dosta ulice i uličnih nemira koje izazivaju pojedinci. Politiku bi trebalo da vode na fer način i na mestima gde joj je mesto a to sigurno nije ulica!

goran

pre 2 godine

Dobijas otkaz.......bas bi mi bilo žao. Vrati se tamo u selo i čuvaj krave. Za bolje i nisi.

Nešo N

pre 2 godine

Ova gospoda mora znati da narod poštuje samo onu vlast koja se izabere na izborima, a ne na ulici.

Boza

pre 2 godine

Nikoga vi šačice jada nećete ulicom uplašiti.

Sonja

pre 2 godine

Osim nasilja opozicija nista drugo ne nudi gradjanima.

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!
Tenis

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!

Trenutno drugi teniser sveta, Janik Siner odlučio je da se zbog povrede kuka povuče sa ATP Mastersa u Madridu, a posle ovog poteza je sigurno da će Novak Đoković i posle rima biti na prvoj poziciji ATP liste.

01.05.2024

21:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija