• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2022

10:41

SRAMNA KAMPANJA! NATO general brutalnim uvredama hoće na vlast! Ponoš naredio botovima: Vređajte Vučića svim sredstvima, to je moj jedini program!

printscreen

Politika

SRAMNA KAMPANJA! NATO general brutalnim uvredama hoće na vlast! Ponoš naredio botovima: Vređajte Vučića svim sredstvima, to je moj jedini program!

Podeli vest

Đilasov kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, NATO general Zdravko Ponoš ne bira sredstva u svojoj prljavoj borbi za vlast

 

Evidentno je da je Zdravko Ponoš naredio svojim botovima koji rade za njega da na sve načine vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vučića svim sredstvima!

Foto: printscreen

Društvene mreže, ali i brojni mediji pod kontrolom tajkuna iz dana u dan objavljuju najbrutalnije uvrede na račun Vučića.

Politički protivnici aktuelne vlasti odavno izmišljaju najbanalnije laži, ali kako se izbori bliže, ova borba za vlast po svaku cenu je evoluirala u najstrašnije vređanje predsednika, ali i njegove porodice.

Foto: printscreen

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vesna

pre 2 godine

Olicenje svega zlog u jednom coveku. Ovo da bude predsednik?! Pa njemu je srpski narod najveci neprijatelj. I sta da srpski narod ocekuje?! Dalji pogrom, negiranje srpstva, dalja ponizavanja ovog hrabrog i cestitog naroda. Zna se ko je covek koga narod slavi i postuje, predsednik Aleksandar Vučić! Pobeda da bude najubedljivija 03.04. Idemo Srbijo, za svog predsednika, za bolju buducnost, za napredak, za ocuvanje srpske tradicije i nase otadžbine! Živeo predsenik Vučić! Vučiću, Srbija te voli!

Dragan

pre 2 godine

Kakav general, takva i kampanja. Bez stida i srama. (od mladjeg referenta Zdravka ništa nemoguće)

Neka

pre 2 godine

Broj 4 će zaokružiti samo oni koji vole izdajice sopstvene zemlje, kao i oni što misle da smo Srbi genocidan narod!

Tor

pre 2 godine

Opozicija ne bira sredstva kako bi stigla do cilja, ali građani znaju sve njihove malverzacije i mahinacije.

Gradjanin

pre 2 godine

Alo bot, providan si. Ne zanima me politika ali sam bio svedok ponoševog (namerno malim slovom) uništavanja armije, a to ne mogu da mu zaboravim.

Milka

pre 2 godine

Ponoš je odavno pokazao svoje pravo lice, pokazao je da je neprijatelj našoj državi!

nenad

pre 2 godine

Da li ste bre uopšte normalni?? Ko će da glasa za ovog izdajnika, dezertera Ponoša?? Ako je cilj ostanak Vučića na vlasti onda je razumljivo što je ovaj protivkandidat!!! 5% u vrh glave!!!

Milan

pre 2 godine

Djilas je navikao da igra prljavo, nista drugo od njega se i ne ocekuje!

Dragan

pre 2 godine

Opozicija nema ni stida ni srama, udaraju na porodice, izmisljaju lazi, bave se spletkarenjem.

Vaske

pre 2 godine

Ja stvarno ne znam koce za ovog ustasu da glasa.

Milka

pre 2 godine

Srbija je samostalna i neutralna država, koja nikada neće da se priključi NATO paktu niti bilo kojoj drugoj vojnoj organizaciji na svetu!

Dragan

pre 2 godine

Mlađi referent žvalavko, bruka od čoveka za unifmormu u kojoj je slikan. Iz rodnog Knina je pobegao glavom bez obzira i za nagradu dobio odmor na Brionima. Ukinuo vojne sudove i zakon o izdaji zemlje i sad svima maše pasošem i državljanstvom. A ćute i njegovi krajišnici.

Drina

pre 2 godine

Sa takvim programom gospodine Ponoš, nećeš nikada postati predsednik Srbije.

Nešo N

pre 2 godine

Ponošu bi bilo bolje da upozna građane po čijem je naređenju rasformirao najelitnije vojne jedinice kada je bio na čelu vojske, umesto što blati predsednika Vučića.

Nešo N

pre 2 godine

Pa kada čovek nema nikakav program da ponudi građanima, on opleo po predsedniku Vučića da ga blati bez ikakvog razloga, osim što mu je Đilas to naredio.

Čarapan

pre 2 godine

Mi građani Srbije znamo da je vladao ološ kad je Ponoš sa njima bio na vlasti

miki

pre 2 godine

Razlika između gospodina Vučića i ostalih političara jeste to, da gospodin Vučić radi za našu zemlju, otvarajući fabrike i puteve. Dok svi ostali se bave sobom i svojim lažima.

dera

pre 2 godine

Ponoš, da sam se ja kao anonimus kandidovao ne bi imao šanse . A u ovoj situaciji nema šanse ni baba sera da bude .

Violeta

pre 2 godine

Ponoš je isti kao i Đilas samo se uvredama sluzi!

milankukic

pre 2 godine

samo ovo Vucic nema u Srbiji nikog ko mu je ravan a NATO to je teroristicka firma pod vodstvom Amerike A Amerika uskoro puca i nato sa njom

vucicu fašisto

pre 2 godine

vucic bacio sendvic od parizera u informer pa napisali 16 komentara podrške haahahaha

raca

pre 2 godine

Izvinite pogrešno napisano da dodje NOŠA OD PONOŠA BI BILO PRIKLADNIJE , nošo od generala nemaš u džepu ni wc papir a kamoli obraz

mare

pre 2 godine

U SRBIJI NA VLAST MOGU DOCI SAMO PRIJATELJI RUSKOG NARODA NATO FUCK OFF!!!! VI STE PROSLOST.

Svasta

pre 2 godine

Koji ste vi klosari... Kao da nam je malo Vucica nego mora svi da budu nepodobni ko stane ispred njega. Bitno je da je izveo majku iz RTS-a za vreme bombardovanja, a oni koji su bili na prvoj liniji oni nam ne valjaju, to hocete da kazete? Stidi se Srbijo... Lepo kaze nas narod: "Ginuli su najbolji, da bi vladali najgori." Svanuce opet neki 5 oktobar, kako ste poceli da radite, bice i mnogo pre... Pravda je spora ali dostizna.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija